Husk mig
â–¼ Indhold

Agerhønemor med kyllinger..?


Agerhønemor med kyllinger..?22-03-2018 21:11
Jakob
★★★★★
(6459)
­
Hvor længe er det siden, at du har set en ægte vild agerhønemor med kyllinger..?Jeg oplevede dem ofte først i 70'erne.
Sidst i samme årti så jeg kun voksne agerhøns, og den lokale pensionerede landmand sagde, at han troede, at de var blevet golde af sprøjtemidler.Jeg har prøvet at google, og jeg kan i dag ikke engang finde et godt og naturligt billede af idyllen.
Der er måske kun de opdrættede tilbage, som bliver sat ud i en lind strøm i et forsøg på at dække over den dybereliggende forbrydelse imod økosystemet.Hvem sagde: "Fuglene er væk og fiskene er væk..!" Men ingen ville lytte til ham..?
­
07-04-2018 10:32
Jakob
★★★★★
(6459)
­
Det kan vel ikke siges mere klart, end at det danske demokrati langsomt og i stigende grad har udviklet sig til et forhærdet psykopatiske svin, som for at opnå kortsigtede økonomiske gevinster på fremtidens bekostning tillader fortsat kemisk krigsførelse imod eget økosystem. Fy for helvede..!


Toplærken er også væk og sanglærken er næsten forsvundet.Jeg hørte for nyligt en journalist på TV spørge en ornitolog, om det gør noget, at lærken er forsvundet. Det er måske meget rart med lidt fuglekvidder, men gør det reelt noget, at den er forsvundet..?

Og så siger man, at der ikke findes dumme spørgsmål... Mon det reelt ville gøre noget, hvis journalisterne forsvandt. Det er måske meget rart med nogle aviser, men gør det reelt noget, hvis de stupide journalister forsvinder..?


Økosystemet er måske ligeså kompliceret som klima, og det kan være meget vanskeligt at afgøre de præcise årsager og konsekvenser. Men det er tydeligt, at økosystemet har taget skade, og vi VED, at der spredes enorme mængder gift.
Det er såmænd da også kun Danmarks tidligere Nationalfugl, som det i fællesskab er lykkedes det konventionelle ( kemiske ) landbrug og den borgerlige regering at udrydde:

https://da.wikipedia.org/wiki/Sangl%C3%A6rke#Tidligere_officiel_nationalfugl
Undervisningsministeriet udnævnte sanglærken til nationalfugl i 1960, men Danmarks Radio kårede i 1984 ved en seerafstemning knopsvanen.

­
Deltag aktivt i debatten Agerhønemor med kyllinger..?:

Husk mig

â–² Til toppen
Afstemning
Hvilken af verdens førende økonomier er længst fremme i omstillingen til vedvarende energi?

USA

EU

Kina

Japan

Indien

Brasilien

Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2017 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik