Husk mig
▼ Indhold

Årsag til istider er fundet ...


Årsag til istider er fundet ...10-06-2018 19:41
IstiderProfilbillede☆☆☆☆☆
(4)
Ifølge online wiki er årsag til istiderne brandskider fra Solens korona. Men det er forkert. Den virkelige årsag findes i dansk meteorologisk institut: For slåes dér en brandskid, så gi'r de en vejrmelding!
20-06-2018 15:20
IstiderProfilbillede☆☆☆☆☆
(4)
Ingen har kommenteret dette udlæg efter 10 dage. Der var altså ikke nogen online?

Men hvordan kan istid ske? Det spørgsmål er lettere end at dokumentere for, at istider faktisk har sket.

Det handler om en gradvis sænkning af temperatur i vejret til 0 grader celcius eller mere og vedligeholdelse deraf. Så hvordan kan det ske nu?

Prøv at stå ud af jeres biler og kik op, hvad er det?
Skyer. Og hvad gør de? Blokerer Solens stråler fra blandt andet at varme.
Altså: Rod i jeres klimabøger til i finder noget stof, der dels blokerer solstråler og dels er let nok til at forblive svævende i atmosfæren tilstrækkelig lang tid til at skabe en ny æra i istider - fremfor de smålige vintre med glatbaner -, når det fundne materiale pumpes i vejret med os fra cigarer osv.., indtil det danner et skyhav.

Næste spørgsmål: Hvad var årsag til istider?
Prøv at se vejrmelding fra NASA satellite fotos >her<. På dansk meteorologisk institut lever de også af sygesikring. De henviser dermed også til læge, hvis noget i vejret forurener lunge og giver halsbetændelse m.v. Som om der aldrig er noget galt i luften, vi også lever af. Derfor: slåes dér en brandskid, gi'r de en vejrmelding fremfor f.eks. at påpege turisme branchen, som tjener sorte penge på industri skypumper og brandskider på det sorte marked i industriøjemed på falske vilkår i indtjenings mulighed for Hermann og Frejne.
31-08-2019 14:02
Istider2
☆☆☆☆☆
(2)
I klimaeksperter glor stadig i skyer og tænker i fjumsen som lægesagkyndige doktorafhandlende gør det angående nyfødte pussenusse aliens. I klimaafdelingen kaldes det Jordens økosystem, mens det på rigsherkules i gagaafdelingen kaldes smukt, nuttet, bedårende .., men eh .. hvor er pelsen blevet af? Den enestående har jo ikke noget på!
Andre dyr med pels har isolering dermed, hvor er menneskeracens pels blevet af i tidens forløb, om man så må spørge jørgen her i skraldet blandt jeres klima ævl?
RE: Star Wars Hæmoriden01-09-2019 17:54
Istider2
☆☆☆☆☆
(2)
Hvorfor sende dokumentar i skraldet her, når de onde ord fornærmer? Det er bedre at kommunikere anonymt fremfor at strides i nærkamp. Så moderatorer er misforstået sikkerhed.
Eksempelvis: Vi er syge, den overintelligente menneskerace mangler pels i forhold til andre lavere stående på rangstigen af ufattelige drømme og alherskens syge individer i indbildte utofosier og alverdens mangt og meget kan opfattes ligeså i indbildte strømpesokker til bagdelskneb. Tøj er altså handicap hjælpemiddel.

Internet duer til anonym kommunikation blandt syge mennesker. Eksempelvis dig klimaekspert, der efter års erfaring og flere bøger i indtægt, som er fejle, er du farlig, når en ærlig sjæl udpeger "jamen du har jo ikke noget på, hr konge?"
Vi prøver lige med en sandhed afslørende jer klimaeksperter. Så kan i nu selv bemærke, hvordan jeres egne tanker sandsynligvis dels bestrider og dels samvittigt reagerer, da alle mennesker har flere indbyggere rejsende, eventyrer, ludere, horekarle i mangfoldighed:
Hvad indbilder i jer eksempelvis om Jordens magnetiske felt: "Jordens magnetfelt beskytter os mod elektrisk ladede partikler fra rummet. Hvis jorden ikke var omgivet af et magnetfelt, ville partikelstråling fra rummet og solen bombardere os." Det står her: https://da.wikipedia.org/wiki/Jordens_magnetfelt.
Det lyder som rumkrigsfilosofi. Og det er forkert. Jordens magnetiske kræft styrer rotationsdrevet. Og det virkede indtil i Star Wars, Darth Wader sendte Månen, som Luke Skywalker boycottede, hvorefter der kom årstider. Ja, du eh .. klima sjover indbilder, at årstider skyldes, Jorden har en tilfældig hældning mod Solen i kredsen derom. Men det er hæmoridens jernmasse, der trækker i Jordens magnetfelt.
Hvad så, duer internet til isolation og anonym kommunikation?
Deltag aktivt i debatten Årsag til istider er fundet ...:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
Årsag til stigende CO22722-01-2018 22:54
Glyphosat – som ulykkes- og døds-årsag008-09-2016 18:51
Istider616-04-2014 13:23
Partikelforurening årsag til bl.a. polar is-smeltning?111-12-2011 09:26
Svæve-partikler årsag til klima-ændring?120-06-2009 00:49
Artikler
Klimaforandringer er årsag til brande i Europa: Sådan kan du sikre din virksomhed mod brand
Istider
NyhederDato
Solens aktivitet ikke årsag til global opvarmning13-05-2009 20:56
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik