Husk mig
▼ Indhold

Burka eller klima? Hvad er mon vigtigst?!


Burka eller klima? Hvad er mon vigtigst?!23-08-2009 21:55
miljoegrisenProfilbillede★★☆☆☆
(255)
Læs lige det Lene Espersen skriver i Politiken: http://politiken.dk/debat/article771509.ece. det bliver nemligt så forbanet tydeligt at klimaet raver hende en høstblomst.


Kun et par måneder til cop15; til topmødet hvor jordens fremtid står på spil. og hvad fyller de danske medier og vore politikers hoveder??? burka, burka, burka.


et par hundreder kvinder der bær et bestemt stykke klæde bliver lige pludseligt vigtiger for vores fremtid og vores overlevelse end om vi alle blir oversvømmet af vand masser. hvad er der gået galt?

så fat det dog! danmark er ikke ved at blive indvaderet af islamisk styre. vi er ved at blive indvaderet af verdenshavene p.g.a. vores ligegyldighed. Det er den barske sandhed.
Fremtiden vil se tilbage til os og slet ikk kunne fatte vores dumhed. danskerne lever i en tåge og ser burka spøgelser mens vi langsomt ødelægger planeten.

Og så læs lige Lene Espersen her:
Hvad nytter vores kamp mod klimaforandringerne, hvis vi ender med at overlade samfundet og vores børnebørn til et militant islamistisk diktatur?


spis brød til!!!


The time for doubt is over!
23-08-2009 22:50
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
se http://www.berlingske.dk/article/20090626/kommentarer/706260067/
23-08-2009 23:05
Dompap
☆☆☆☆☆
(35)
Det dér med Burkaer gider jeg ikke at blande ind i dette svar - men jeg hørte lige i nyhederne, at det er uvist om Obama kommer til at deltage i cop15???

OL trækker vist mere?

Er det en and - eller hvad?


Venlig hilsen
24-08-2009 09:33
GLARProfilbillede★★★★☆
(1023)
@Dompap

Obama er klar over at han lovede for meget 'klima' under valgkampen og netop derfor har EPA klassificeret CO2 som en forurening og ikke en livsnødvendig gas for alt højerestående liv.... COP 15 er et klimatopmøde...ikke et miljøtopmøde og derfor er det sandsynligt at Obama ikke dukker op.

Han kan der imod 'måske' skaffe Chicago et OL i 2016 ved at deltage i OL-mødet i September.

Mvh
24-08-2009 10:23
Frank Lansner
★★★★★
(5727)
Obama har for nyligt rekvireret materiale fra Lomborgs "Copenhagen Consensus" der som bekendt ikke mener at menneskelig CO2-nedtrapning vil influere klimaet i en grad der kan bruges til noget som helst.

Dont under estimate Obama :-)
Jeg så også et referat af et møde mellem Obama og tjekkiske politikere hvor det synedes som om Obama respekterede at der er delte meninger om CO2-"problemet".

Måske er det også en temmelig god ide eftersom han ellers nok vil tabe næste valg:

Redigeret d. 24-08-2009 10:25
24-08-2009 12:49
Jakob
★★★★★
(9328)
.Lene Espersen behøver ikke at bekymre sig om økonomi.
Hvis hendes lån bliver for dyre, så gennemfører hun bare en bankpakke, som gavner hendes økonomi.
Og i øvrigt har hun stemt for 28 milliarder kroner i skattelettelser, som hun også har fået glæde af.
Begge dele er allerede sket, så der er ingen problemer eller smalle steder. Hun kan sove trygt om natten.

Lene Espersen behøver heller ikke at bekymre sig om klima.
Connie Hedegaard er nok den eneste kvindelige minister, der kan true hendes position i partiet, og enhver fiasko til Connie vil gavne Lene.
Hvis klimatopmødet til december bliver et flop, så må Connie Hedegaards politiske karriere nok betegnes ligesådan.
Det er endda tæt på, at jeg får ondt af hende, selvom hun ligger som hun selv har redt.
Det var hendes eget valg at satse på at få hele verden med, i stedet for først og fremmest at få Danmark til at gå foran.
Havde vi de sidste otte år virkelig vist verden, hvordan man reducerer CO2-udslip, og havde vi ofret noget på det alter, så havde det nok også været nemmere at overbevise Indien og Kina om, at de også skal gøre meget mere.
Hvis man først fjerner bjælken i sit eget øje, så ser men mere klart, når man skal fjerne splinter i andres.


Burkadebatten forstår jeg ikke en dyt af.
Jeg mente, at vi for længst havde indført et maskeringsforbud, hvorfor burka ikke er brugbar påklædning.
Ikke fordi vi vil bestemme folks tøj, men kun fordi vi skal kunne se, hvem folk er.
Det kan også virke syrealistisk, at en buschauffør bliver kaldt for racist, fordi han ikke vil medtage en passager i burka, når billetten er et buskort med billede.
Man skulle næsten tro, at billetsnyd hører med til religionsfriheden. Og når politi og toldere skal fastslå en identitet, så må de måske nøjes med et fingeraftryk af en handske. Det kan jo ikke fungere.
Vi har da også i forvejen lovgivning om påklædning.
Hvis man f.eks. går ud og handler kun iført en gennemsigtig plastikpose, så må man nok forvente en politianmeldelse for blufærdighedskrænkelse grundet usømmelig påklædning.
I svømmehallen kan kvinder heller ikke regne med, at de har lov til at nøjes med den samme påklædning som mænd, og jeg tror heller ikke, at mænd uden videre må klæde sig som kvinder.


Men hvad der undrer mig allermest er nok, at jeg endnu ikke har set andre end mig selv knytte udlændingepolitik og klimapolitik sammen.
Jeg finder det helt tydeligt, at de to ting hænger sammen som ærtehalm.

Hvis klimaforandringerne først slår igennem, så vil der opstå konflikter og klimaflygtninge i hobetal, som vi aldrig har set det før.
Derfor må det være indlysende, at klimapolitikken er vigtig, hvis vi ikke vil invaderes af udlændinge.

Og skal Danmark være bæredygtigt og kunne gennemleve alvorlige klimaforandringer, så vil det være bydende nødvendigt, at vi bliver langt færre mennesker.
Vi skal føde færre børn, og vi skal holde op med at importere mennesker.

Det er vigtigt at alle lande forstår denne alvor, og derfor mener jeg, at det vil give god mening at lukke helt for modtagelse af flere udlændinge og sende dem hjem, som vi kan.
Det vil være et tydeligt signal om, at enhver nation selv skal tage ansvar for sin egen befolknings størrelse og etablere ordnede klimaevakueringsplaner.


Der er også noget andet, som jeg finder temmelig sygt ved den danske udlændingepolitik.
Det ligger helt tilbage til Nyrup-regeringen, hvor S var meget vred på DF.
DF havde da bestemt også en hæslig retorik.
Men jeg må skønne, at denne vrede har skabt en kløft, som Helle Thorning nu må slås med at lukke.
Det er som om, at den danske forskel på kapitalisme og socialisme først og fremmest handler om udlændingepolitik, og det finder jeg ganske bizart.
Mig bekendt er der intet historisk eller politisk belæg for at påstå, at socialistiske lande er mere gæstfri end de kapitalistiske.
USA er f.eks. et land, der næsten udelukkende består af indvandrer og flygtninge.

Nej, når kortene skal på bordet, så førte Nyrup en meget højredrejet politik, som gav en god økonomi især for de rige, og den politik har den højreorienterede regering videreført.
Men i kraft af DF, som ikke er nær så højreorienteret, og i kraft af stigende problemer måtte der gøres op med slingrekursen på området.
Derfor glæder det mig også utrolig meget, at Helle Thorning nu ser ud til at holde fast på rattet og slår Nyrup hjem i ludo.
Udlændingepolitikken er nok det eneste, der igen igen for alvor kan ødelægge venstrefløjens chancer for at vinde det næste valg.@GLAR

Har du dokumentation for din påstand..?
Det forlyder i pressen, at Obama måske ikke kommer, fordi han ikke vil lægge navn til en vag aftale, som der er i udsigt.
Det må være noget, der kan give røde ører i Klimaministeriet, hvor ministeren længe har brugt en masse krudt på at kritisere USA for ikke at ville være med.
Måske kunne tiden og krudtet have været brugt bedre. F.eks. til at save bjælken ud af eget øje og feje for egen dør.@Frank Lansner

Når Obama interesserer sig for Lomborg, så tror jeg, at der er to grunde til det.
1) Obama har brug for at kende klimakampens fjender, og hvad de vil spille ud med.
2) Der kan komme en dag, hvor vi må erkende, at verdens vilje til CO2-reduktion er utilstrækkelig, og så kan mere beskidte tricks komme på tale..
30-08-2009 17:05
miljoegrisenProfilbillede★★☆☆☆
(255)
Jakob skrev:
Lene Espersen behøver heller ikke at bekymre sig om klima.
Connie Hedegaard er nok den eneste kvindelige minister, der kan true hendes position i partiet, og enhver fiasko til Connie vil gavne Lene.


Godt set Jakob!! god pointe.


The time for doubt is over!
25-11-2009 12:50
Klimanørden
☆☆☆☆☆
(1)
Jeg kan ikke hvad det gavner, at debattere om man må have Burka på eller ej. eller at man snakker om at man vil spare penge, så man kan komme ud af penge krisen. Kan ikke forstå at Burka og penge vejere mere end Jorden, for jorden er trosalt ekstrem stor, og vi bliver nød til at bevare den, hvis vi ikke bevare jorden. før alt andet, så nytter det jo ikke at diskutere det andet.
Red Jorden først, gå i aktion i stedet for at kun at snakke.
diskutere alt andet bagefter.
Deltag aktivt i debatten Burka eller klima? Hvad er mon vigtigst?!:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
Dyrearter decimeres hvorfor mon?401-08-2018 06:21
Hvornår får vi mon en ny regering, tror I?129-11-2008 13:21
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik