Husk mig
▼ Indhold

Coronavirus, frihandel, flyrejser og fornuftig klimapolitik.Side 19 af 19<<<171819
16-04-2021 15:51
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Du kan sige det samme om trafik. Vil du så også ophæve alle trafikregler.?


I analog til Corona så vil jeg da ikke lukke alt trafik ned fordi der dør mennesker i trafikken. Eller lukke alle kulkraftværket fordi mange dør af smog og forurening af værkernes afbrænding af kul. Alternativet til at lukke trafik og kulkraft er nogle mangler som vil forårsage langt flere døde.

Der er ikke nogen Europæiske lande som har haft problemer med sygdommen tværtimod!

Sverige som i det store og hele har været et åbent land har denne relative store daglige smitteudvikling med 7000 daglige smittede seAf dem ender 40 i øjeklikket på hospitalet til intensiv behandlingOg den aktuelle belægning på de Svenske sygehuseEller af 7000 daglig smittede ender 5 promille på intensiv afdelinger. Hvad er problemet hvorfor kan et veludviklet land som Sverige ikke håndtere denne bagatel.
Redigeret d. 16-04-2021 15:53
17-04-2021 00:08
Jakob
★★★★★
(8126)
­
Det må være et udtryk for en dårlig national moral, men det ser ud til at hjælpe med at få borgerne til at tage smitterisikoen mere alvorligt, at der nu nedlukkes ved lokale udbrud helt ned på sogneniveau.
Det får nok folk til at tænke sig om en ekstra gang, før de udsætter sig for en smitterisiko, når de ved, at de kan blive en del af en smittekæde, som får de lokale skoler og forretninger osv. til at lukke.

Det har været et klogt træk af Regeringen, og derfor bør de nok også være meget forsigtige, hvis de vil ændre på den automatiske nedlukning, som der er planer om:

16. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/kritiseret-model-automatisk-nedlukning-skal-revurderes-i-naeste-uge
Kritiseret model for automatisk nedlukning skal revurderes i næste uge
Det har vakt opsigt, at blandt andet Gefion Gymnasium i København i går skulle lukke helt ned, selvom der ikke var registreret en eneste smittet elev.
Årsagen var reglen om automatisk nedlukning, der betyder, at alle skoler, fritidsordninger og ungdomsuddannelser i et sogn skal lukke, så snart der registreres en vis grad af smitte.
Den model vil partierne se nærmere på og revurdere i næste uge, fremgår det af aftaleteksten om den fremrykkede genåbning, som blev præsenteret ved midnat.
I Berlingske udtrykte flere af regeringens egne eksperter i tirsdags også kritik af modellen i sin nuværende form.En anden fordel ved de lokale nedlukninger er, at nogle kommuner nu er begyndt at efterspørge stærkere værktøjer:

11. april 2012
https://www.dr.dk/nyheder/indland/borgmestre-vil-have-lov-til-bruge-boedeblokken-nogle-smittede-er-floejtende
Borgmestre vil have lov til at bruge bødeblokken: Nogle smittede er fløjtende ligeglade og går ikke i isolation
I Vollsmose i Odense og i Ishøj Kommune kæmper man mod høje smittetal.
--
- Det dur ikke, at der bliver lavet sådan en stor indsats, og så er der nogle få, der render på indkøb og sidder på McDonalds, mens de skal være i isolation. De risikerer at smitte venner, bekendte, naboer og medborgere, siger borgmesteren.
--
- Vi er jo i en situation, hvor der er nogle, der ikke tager særligt seriøst på det at være i isolation. Det vil vi gerne have en opstramning på, siger Ole Bjørstorp, der som sin kollega i Odense også gerne vil have mulighed for at tage bødeblokken frem.
- Det ville kunne have en stor præventiv virkning. Så kan folk se, at der sker noget.
Kigger vi på incidenstallet for Vollsmose Sogn, så lå det i går, lørdag, på 339 - for Ishøj Kommune var tallet landets højeste med 433.I mine øjne er det aldeles uforståeligt, at Folketinget ikke for længst har indført skrappe sanktioner imod borgere, som udviser ligegyldighed i forhold til at smitte andre.
Det er et af flere tragiske eksempler på den manglende vilje og disciplin, som gør det umuligt at udrydde coronasmitten i Danmark.
­
17-04-2021 00:22
Jakob
★★★★★
(8126)
­Angående covid19-vacciner, så gjorde Brostrøm det klart, at alle vaccinerne har bivirkninger.
Man ser typisk på TV, at folk er meget lettede, så snart de er blevet vaccineret. Men det er faktisk for tidligt at ånde lettet op.
Man er stadig modtagelig for smitte en tid efter, og man bør forvente bivirkninger i op til seks uger efter det sidste stik.
Disse bivirkninger kan i sig selv være alvorlige, men derforuden vil vaccinen belaste immunforsvaret, og tilhører man en sårbar gruppe, så skal der nok ikke støde meget andet til, før det kan blive ekstra alvorligt.

Derfor mener jeg, at det må være vigtigt at indskærpe, at de sårbare skal passe ekstra godt på sig selv i mindst 6 uger efter vaccinationen er afsluttet.


Men bivirkninger kan altså i sjældne tilfælde også være alvorlige for mennesker, som ikke tilhører en sårbar gruppe:

16. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/bivirkninger-efter-coronavaccine-bliver-anerkendt-som-arbejdsskade
Bivirkninger efter coronavaccine bliver anerkendt som arbejdsskade
Det er ikke kun coronavirus, der kan ramme hårdt. Vaccinen, der skal beskytte mod covid-19, kan i sjældne tilfælde også sætte sine spor i modtageren.
Og får man den i forbindelse med sit arbejde, så kan bivirkningerne anerkendes som en arbejdsskade. Det er hidtil sket i fire sager, skriver mediet A4 Arbejdsmiljø.
Det er de første af deres slags. Får man bivirkningerne anerkendt, betyder det, at man kan modtage godtgørelse for varige mén og tab af erhvervsevne.
I alt er der i øjeblikket 54 anmeldte sager, der endnu ikke er afgjort. Langt størstedelen kommer fra sygeplejersker og andre hospitalsansatte, mens en del kommer fra sosu-medarbejdere og pædagoger.

­
24-04-2021 16:24
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Endnu et land der som Brasilien klarer sig fantastisk gennem Corona pandemien ved ikke at gøre noget overhovedet.

Pandemien har nu været over indien i snart 1,5 år og indien er et land med alle mulighed for smittespredning med stor befolkningstæthed og et fugtigt klima som taler for meget stor smittespredning.

Men det til trods så er kun 16 mio. ud af landets befolkning på 1,4 mia. smittet i dag eller lige over 1 % af befolkningen er smittet.

Særdeles behersket udvikling i smitten i landet der kan udvise en nærmest bundrecord med 12.000 smittede pr. 1 mio. Hvor Danmark (som har haft massive lockdowns) er helt oppe på 42.500 smittede pr. 1 mio.Indien med 189.000 døde ligger helt nede på 138 døde pr. 1 mio. til sammenligning ligger Danmark på 448 døde pr. 1 mio.

Stort tillykke til landet med det flotte resultat, som et resultat af ikke at gøre noget overhovedet..
Redigeret d. 24-04-2021 16:46
24-04-2021 23:06
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Efter lige at have set Deadline så har der været forskellige variationer af Lockdowns i landet, men dog i begrænset omfang.

Men landets præsident henstiller til delstaterne om ikke at lukke samfundet ned, og stoppe loackdowns hvis de er i brug.

Men det mere bemærkelsesværdige i forlængelse af udsendelsen, og de eksperter der udtaler sig, er den totale mangel på realitetssans de udfolder, eller lidt i forlængelse af den måde emnet global opvarmning behandles på. De sidste 3 dage er der smittet 1 mio. Indere, og stigningen har været stor over de sidste 2 mdr. som det fremføres med gru og forfærdelse i stemmen.330.000 smittes dagligt i Indien. Men hvorfor holdes det ikke op mod at landet har 1,4 mia. indbyggere. For i den sammenhæng svarer det til 220 smittede pr. 1 mio. eller 1100 smittede dagligt for en befolkning som danmark' som i dag har 900 daglig smittede.

For 2 mdr. siden lå danmark med et smittetal på 175 pr. 1 mio. indbyggere. Hvor Indien lå under 50 smittede pr. 1 mio. indbyggere. Hvorfor er det så, så katastrofal at landets smittetal stiger til over 200 pr. 1 mio. indbyggere.
Redigeret d. 24-04-2021 23:34
25-04-2021 19:21
Jakob
★★★★★
(8126)
­
Hvis man ikke kan få øje på den katastrofe, som pt udspiller sig i Indien, så må man trænge meget hårdt til nye briller.


24. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/udland/dansker-i-new-delhi-jeg-tror-kun-vi-har-set-begyndelsen-paa-den-her-katastrofe
De seneste tre dage har Indien registreret næsten en million nye smittede, hvilket har bragt det samlede antal konstaterede smittetilfælde op på over 16,6 millioner.
Særligt slemt ser det ud i New Delhi, hvor positivprocenten i sidste uge rundede 30 procent.
--
De indiske myndigheder får i øjeblikket hård kritik for ikke at have rustet landets hospitaler til en anden bølge og for at have genåbnet landet for hurtigt for at få gang i økonomien. I starten af marts lød meldingen fra Indiens sundhedsminister, Harsh Vardhan, at landet befandt sig i pandemiens "afsluttende fase".
Med den seneste udvikling in mente langes der ud efter sådanne udmeldinger såvel som de indiske myndigheders beslutning om at tillade en lang række supersprederbegivenheder. Herunder fejringen af højtiden Kumbh Mela, hvor millioner af indere valfartede til Gangesfloden, men også en række store vælgermøder, som blandt andet Modi har deltaget i, i forbindelse med delstatsvalget i Vestbengalen.
Derudover er der frygt for, at en indisk dobbeltmutation, der har vist tegn på resistens over for antistoffer, rammer landets store unge befolkning særligt hårdt. Tidligere på ugen kunne The Guardian berette, at 65 procent af de indlagte i New Delhi var under 40 år.23. apr 2021
https://www.dr.dk/nyheder/udland/smitteeksplosion-laegger-indiske-hospitaler-ned-lig-bliver-kremeret-paa
Han har været nødt til at etablere et midlertidigt krematorium på en parkeringsplads for at kunne følge med. I går var status, at 60 lig var blevet kremeret ved faciliteten på parkeringspladsen.
- Ingen i Delhi har nogensinde oplevet sådan en scene. 5-årige børn, 15-årige, 25-årige, der alle bliver kremeret. Nygifte bliver kremeret. Det er hårdt at være vidne til, siger han.
Der er også travlhed på mange af apotekerne i blandt andet New Delhi. Det oplever apotekeren Jasvinder Pal Singh.
- Jeg føler mig hjælpeløs. Folk græder og beder mig om medicin, og jeg må bare sig nej, nej, nej.21. apr 2021
https://www.dr.dk/nyheder/udland/dansker-i-coronahaerget-indien-det-er-blevet-et-lotteri-finde-en-sengeplads-paa
'Det er blevet et lotteri at finde en sengeplads på hospitalet'På trods af nogle fejl, som også havde meget med religion at gøre, er vi indtil videre sluppet nådigt i Danmark, fordi vi har en ansvarlig regering.
Men restriktionerne har alligevel ikke været tilstrækkelige til helt at undgå, at pandemien forhindrede nogle alvorligt syge i at blive behandlet.


23. apr 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/65-aarige-grethe-blev-afvist-af-hjerteafdelingen-paa-grund-af-corona-kort-efter-fik
65-årige Grethe blev afvist af hjerteafdelingen på grund af corona – kort efter fik hun en blodprop i hjertet
98 hjertepatienter tilknyttet Odense Universitetshospital modtog brev om, at deres behandling måtte udskydes på grund af corona.
--
"Årsagen til dette er, at vi på sygehuset ruster os til at hjælpe de mange borgere, der forventes at blive syge af coronavirus," lød begrundelsen i brevet, som DR Nyheder har set.


­
25-04-2021 20:39
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
På trods af nogle fejl, som også havde meget med religion at gøre, er vi indtil videre sluppet nådigt i Danmark, fordi vi har en ansvarlig regering.


Men da ikke så nådigt som Indien hvor regeringen i det store og hele ikke har gjort noget eller der har været meget få Lockdowns i delstaterne, fordi regeringen har virkelig udvist ansvarlighed.

Tallene taler deres eget tydelige sprog:

Da Danmarks Smittetal da det var værst var 4000 om dagen eller 800 pr. 1 mio. indbyggere. Til sammenligning er Indiens smittetal på 330.000 dagligt eller 235 pr. mio. eller væsentlig under det danske.

I Indien dør der 2500 dagligt nu hvor det er værst, eller 1,5 pr. 1 mio. indbyggere eller langt under det danske niveau da det var værst i danmak i Januar døde der 8 - 9 pr. 1 mio. indbyggere.

Hvad den egentlig succes vedr. den mikroskopiske stigning i sygdomsudbruddet og hvad det kan tilskrives er der givet mange forklaringer på, men et væsentlig forhold ligger fast og det er at regeringen har ikke og gør ikke noget for at lukke samfundet ned, og gennemføre de samme tåbelige og uansvarlige tiltag som i danmark..
Redigeret d. 25-04-2021 20:53
25-04-2021 21:23
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Det her er virkeligheden i Sverige som kun i meget begrænset omfang har haft restriktioner.

Daglig indlæggelser på de Svenske syghuse se

Fra https://www.icuregswe.org/en/data--results/covid-19-in-swedish-intensive-care/Fra https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/Og det Daglige Svenske smittetalOp til 50 daglige indlæggelser på de Svenske Syghuse og i dag er 403 eller 0,2 % af de 'på nuværende tidspunkt' berørte svært syge af Corona og er på intensiv afdelinger.

Efter nu 1,5 år med Corona er der død 13.000 Svenskere, 15 % af befolkningen har været smittet.

Men smittetallet sammen med en meget minimal belægning af syghuskapaciteten sammen med udviklingen i dødstallet for Sverige er meget positiv seOg kan kun tolkes som Sverige gjorde det rigtige!
Redigeret d. 25-04-2021 21:25
26-04-2021 10:54
Jakob
★★★★★
(8126)
­


@delphi


Det hjælper selvfølgelig ikke med nye briller, hvis man har bjælker siddende på tværs i begge øjne.

Det er nu visse steder blevet vanskeligere at vurdere smittebekæmpelsen ved restriktioner, blandt andet fordi landene er begyndt at vaccinere.
Det gælder f.eks. i Sverige. Men alligevel:

21. apr. 2021
https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-04-21-svensk-corona-kurve-peger-lodret-opad
Coronasmittens tredje bølge lægger pres på de svenske sygehuse, der i forvejen er slidt ned af et ekstremt travlt år.
--
De seneste dage har der været flere end 400 indlagte på landets intensivafdelinger
--
Sverige er nået langt med at vaccinere landets ældre og mest sårbare befolkning. Men det har ikke fået det samlede antal indlagte til at falde, fortalte Socialstyrelsen på dagens pressemøde. De andre aldersgrupper bliver nemlig indlagt i større omfang nu.Det er også som om, du er helt blind overfor pandemiens mulige potentiale, når du primært er optaget af at tælle døde.
Har du helt glemt, hvor meget nemmere det var at holde smitten nede i Danmark, før vi blev ramt af B117..?


Se nu også dette og overvej det grundigt:

25. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/udland/ekspert-massivt-indisk-smitteudbrud-kan-faa-konsekvenser-resten-af-verden
Ekspert: Massivt indisk smitteudbrud kan få konsekvenser for resten af verden
--
De mange nye smittetilfælde giver også anledning til bekymring for, hvilke nye coronavarianter der opstår.
Hver gang virus kopierer sig selv, så er der nemlig en mulighed for, at der opstår mutationer, forklarer Flemming Konradsen.
- Langt de fleste vil være uskadelige, men nogle få kan blive dominerende og have nogle egenskaber, der gør, at de smitter mere eller rammer bredere i befolkningen, giver sværere sygdom eller er varianter, der gør, at de vacciner, vi benytter, i mindre grad er beskyttende mod covid-19, siger han.
--
Den seneste tid er der kommet fokus på særlige indiske coronamutationer. Også uden for Indien, hvor flere lande - herunder Danmark - har registreret en coronavariant med to mutationer, der vinder stærkt frem i Indien.Jeg ved ikke, hvordan jeg skal få dig til at forstå det, hvis det endnu ikke er lykkedes.
Prøv at tænke på, hvor få der døde under den kolde krig, og hvor meget der blev investeret i den.
Hvis vi skal bruge din logik, så må vi kunne konkludere, at vi skal nedlægge alt forsvar.

Men hvis man endelig vil rangere lande efter antal døde og sætte det i forhold til befolkningens størrelse, som du ynder, så er der faktisk noget at tage fat på i forhold til coronakatastrofen, og der tegner sig desværre et dystert billede af en lang række EU-lande, som slet ikke har magtet at bekæmpe/udrydde smitte, og det bør få store konsekvenser for fremtidens EU-samarbejde, turisme, frihandel, arbejdskraftens frie bevægelighed osv... Og på samme måde internt i hvert land er der behov for selvransagelse om økonomisk indretning, sociale omgangsformer, religionsfrihed, lovgivning til smittebekæmpelse, omgang med naturen osv. osv.... Altså hvis man ønsker at lære noget af katastrofen frem for blot at benægte den. Men heldigt er det, at meget af dette også kan blive til gavn for klima, miljø og råstofbevarelse.https://nyheder.tv2.dk/samfund/dagens-coronatal-overblik-over-smittede-indlagte-og-doede
Tilknyttet billede:

26-04-2021 12:18
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Det er det samme idioti og evne til fordrejning af oplagt fakta som driver klimaforskningen som det vi nu ser vedr. Corona.

At tale om at Svenske Syghuse er overbelastet fordi der er 400 Corona Patienter på intensiv vedr. et land som i øjeblikket har over 7000 daglig smittede som afstedkommer 40 - 50 indlagte på sygehuse dagligt. Indlagte som hurtigt bliver udskreven som reelt betyder at under 1 % af de smittede ender på sygehuse og under 1 promille ender med at dø. At tale om det er en katastrofe er stupid. Det er derimod en total succes for et land som ikke har været lukket ned, men landet ansvarlige ledere har ladet smitten få frit løb mht. udbredelse.

Eller det er vel at mærke i et land der har en galoperende smitteudbredelse at under 1 procent har følger som betinger indlæggelse og hvor langt hovedparten hurtigt er udskrevne igen.

Under 7 % af den Svendske befolkning er vaccineret.
Redigeret d. 26-04-2021 12:55
29-04-2021 23:46
Jakob
★★★★★
(8126)
­27. april 2021
https://www.avisen.dk/johnson-kritiseres-for-paastaaet-udtalelse-om-ophobe_643889.aspx
Den britiske premierminister, Boris Johnson, nægter, at han på et krisemøde sidste efterår fremsatte en bemærkning om, at han "hellere ville se ligene hobe sig op" end at indføre endnu en nedlukning af landet.
Den påståede bemærkning er blevet citeret af BBC. Mediet refererer til unavngivne kilder, der har kendskab til indholdet af det pågældende møde.
I oppositionspartiet Labour kræver parlamentsmedlem Rachel Reeves en undskyldning fra den britiske regeringsleder. Johnson kalder medierapporterne for "totalt sludder".
Premierministeren skulle have fremsat udtalelsen sidst i oktober, da hans regering bebudede en anden nedlukning for at stoppe udbredelsen coronasmitte.


Det var da nok heller ikke en særlig heldig måde at sige det på.

Det kan bedre gå på denne måde:

29. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/ellemann-jensen-vil-saette-turbo-paa-genaabningen
Ellemann-Jensen vil sætte turbo på genåbningen
Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, lægger op til, at genåbningsplanen bliver rykket frem.
Helt konkret vil han have fase 4 af genåbningen til at begynde 6. maj i stedet for 21. maj.
- Vi står i en gunstig situationen, og det skal vi alle sammen være glade for. Men det skal vi også reagere på og ikke lade som om, at verden er en anden, end det den er, siger han forud for torsdagens genåbningsforhandlinger.


Men budskabet er vel i bund og grund næsten det samme.

Og hvordan verden er, afhænger af øjnene, der ser.


SSI ser ud til at tage det ligeså roligt, som de gjorde med B117, da den begyndte at sprede sig i Danmark:

27 april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/statens-serum-institut-den-indiske-coronavariant-er-ikke-saerligt-bekymrende
Statens Serum Institut: 'Den indiske coronavariant er ikke særligt bekymrende'
Selv om Indien lige nu gennemlever et sandt coronamareridt, bekymrer den indiske coronavariant ikke sundhedsmyndighederne i forhold til smitte herhjemme.
Varianten B.1.617, der lige nu medfører 300.000 smittede i milliardlandet om dagen, er der ifølge de nyeste tal fundet 29 tilfælde af i Danmark, oplyser Statens Serum Institut.
Smitten har ramt 20 personer med Indien som tilhørsland, fem fra Iran, en fra Litauen og tre danske statsborgere. De fleste smittekæder er kommet hertil via rejser fra udlandet.
Ingen af de bekræftede smittede er indlagte eller døde.
- Varianten er dog ikke på nuværende tidspunkt vurderet som en særlig bekymrende variant, og Statens Serum Institut (SSI) vurderer også, at de godkendte vacciner vil have effekt over for B.1.617, lyder det.


Spørgsmålet er så, hvad politikerne bør tænke om det.


Måske er det også værd at se, hvad WHO har at sige om katastrofen i Indien:

29. april 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/who-advarer-europaeiske-lande-mod-loesne-restriktioner-tidligt
WHO advarer europæiske lande mod at løsne restriktioner for tidligt
Europæiske lande bør ikke løsne restriktionerne for hurtigt, da det potentielt kan resultere i nye smitteudbrud, som det Indien lige nu oplever.
Sådan lyder det fra verdenssundhedsorganisationen WHO's europæiske leder Hans Kluge ifølge The Guardian.
https://www.theguardian.com/world/live/2021/apr/29/coronavirus-live-news-world-nears-150m-cases-facebook-blocks-hashtag-calling-for-modi-to-resign?page=with:block-608abf7e8f0874ac77453b13#block-608abf7e8f0874ac77453b13
- Situationen i Indien kan ske alle steder, siger Kluge og påpeger, at det kan blive farligt at løsne restriktioner, når der fortsat er mere smittende varianter samt en vaccineudrulning, der fortsat tager tid.
Det er ikke den nemmeste situation, men tilbage står fortsat den pinlige sandhed, at nogle lande evner at udrydde smitten og derefter trygt ophæves de fleste restriktioner, mens Danmark med et af verdens bedste test- og screeningssystemer endnu ikke har formået at komme smitten til livs.
­
06-05-2021 13:28
delphiProfilbillede★★★★★
(6806)
Succesen i Indien har bidt sig fastI et samfund der ikke er lukket ned har man nu over et år fra udbruddet af corona begyndte, et dagligt smittetal på 400.000 ud af en befolkning på 1,4 mia.

Eller 285 smittede pr. 1 mio. borgere. Eller hvordan kan smitteudbredningen mere eller mindre gå i stå i et land med en så stor befolkningstæthed som ikke er lukket ned.

Og dødstallet er i det store hele ikke forekommende i landet med 4000 daglige døde af Corona eller 2,8 døde pr. 1 mio. indbyggere.
Redigeret d. 06-05-2021 13:29
Side 19 af 19<<<171819

Deltag aktivt i debatten Coronavirus, frihandel, flyrejser og fornuftig klimapolitik.:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
IPCC-chef: "Klimapolitik Omfordeling af Velstand, Ikke Milieupolitik". Thunberg Gore/Soros Rob024-01-2020 20:25
FNs Fordrejede Klimapolitik og Teknokratiets CO2-Økonomi205-12-2019 01:48
Er klimapolitik religion..?4505-12-2019 01:40
Hvad er jeres holdning til Co2 neutrale flyrejser?025-03-2019 09:52
(Aktuel) fransk klimapolitik305-12-2018 10:56
Artikler
Flytrafik
Føler du, at befolkningen bakker op om en vidtgående klimapolitik?
EUs klimapolitik - en succeshistorie? (Mernilds Klumme, januar 2009)
Klimapolitik (Bionyt: 500 svar om klima)
NyhederDato
Slut med billige flyrejser i fremtiden10-09-2009 09:52
Hedegaard samler tænketank om huller i klimapolitik17-11-2008 05:33
LO får sin første klimapolitik19-08-2008 07:54
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik