Husk mig
▼ Indhold

Coronavirus, frihandel, flyrejser og fornuftig klimapolitik.Side 20 af 20<<<181920
30-05-2021 21:46
Jakob
★★★★★
(8162)
­@pifpafpuf

Tak for konspirationsteorier helt ude i hegnet.
Men du glemmer måske, at Kina også selv blev ramt hårdt i begyndelsen, og de havde ikke en vaccine parat.
Du glemmer måske også, at lande som f.eks. Australien og New Zealand er blevet ramt mildere, fordi de ikke var bange for restriktioner. Og det er demokratier.
Hvis man ønsker at kritisere restriktionerne i vesten, så må det gøre mest ondt at tænke på, så vanskelige de har været at gennemføre i tilstrækkeligt omfang, og derfor er pinen blevet trukket i langdrag.
Derfor bør utilfredsheden nok først og fremmest vendes imod de befolkningsgrupper og politiske fraktioner, som ikke ville bekæmpe og udrydde smitten med restriktioner.
At det i de fleste tilfælde er højreorienterede og ultraliberale mennesker, kan de kun selv gøre for. Det er som f.eks. Australien og New Zealand har bevist ikke en naturlov, at mennesker fra den fløj skal støtte frihed til folkedrab.

­
30-05-2021 21:51
Jakob
★★★★★
(8162)
­
delphi skrev:
Fuck!! Der er 37 smittede af de 28.000 der var til fodbold på Brøndby stadion i Søndags https://www.berlingske.dk/samfund/politiet-havde-lavet-konkret-vurdering-af-tre-demonstrationer-men-det-blev
Det er jo som det står i artiklen, noget nær verdens undergang.Det må i hvert fald være pinligt for Brøndby.


30. maj 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/stigende-smittetal-efter-broendbyfest-faar-det-til-lugte-af-supersprederbegivenhed
Stigende smittetal efter Brøndbyfest får det til at lugte af 'supersprederbegivenhed'
Der er nu konstateret 74 smittede med corona i forbindelse med Brøndbys mesterskabsfejring.
­
­
30-05-2021 22:05
Jakob
★★★★★
(8162)
­
Der udkommer en ny bog i morgen:


30. maj. 2021
https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-05-30-mette-frederiksen-truede-med-at-udskrive-valg-under-foraarets-store-nedlukning
Mette Frederiksen truede med at udskrive valg under forårets store nedlukning
--
Bogen 'Det første år' har allerede før sin udgivelse kastet flere historier af sig.
--
Der blev talt med store ord, da partilederne 20. maj 2020 var samlet for at forhandle genåbningen af Danmark.
Der var nemlig stor uenighed om, hvor mange restriktioner der skulle lempes. Og de borgerlige partier pressede på for at genåbne større og hurtigere, end Mette Frederiksen (S) var villig til.
En magtkamp, som fik statsministeren til at true med at udskrive valg midt under forhandlingerne.
Det beskriver forfatter Anne Sofie Kragh i sin nye bog, 'Det første år', som udkommer mandag.
--
En af de afgørende scener, som bliver beskrevet, fandt netop sted 20. maj.
Her var det ifølge bogen især tidligere politisk leder af Radikale Venstre, Morten Østergaard, der forsøgte at trykke statsministeren på maven under forhandlingerne for at gøre genåbningen mere vidtgående.
Der var et flertal imod regeringen, som alle var klar til at åbne mere, lempe forsamlingsforbuddet og lirke ved grænsekontrollen og indrejseforbuddet. Venstre, Dansk Folkeparti, Alternativet og Det Konservative Folkeparti var udover Nye Borgerlige og Radikale Venstre med om bord.
Men efter utallige forsøg på at rykke ved statsministerens mere forsigtige genåbning, satte Mette Frederiksen foden ned.
- Det kan godt være, at I gerne vil det. Så må I få en anden til at gøre det, sagde hun ifølge bogen.
Et citat, som ifølge forfatteren ikke var til at misforstå:
- Der blev stille. Statsministeren havde lige truet med at udskrive valg, skriver Anne Sofie Kragh i 'Det første år'.
--
Mette Frederiksen var bekymret for, at en hurtig genåbning ville få smittespredningen til at blusse op igen. Og det skulle ikke ske på hendes vagt, lyder det fra den politiske redaktør.Beskrivelsen bekræfter den forskel, der har været og er på røde og blå partier, når det gælder pandemihåndteringen i Danmark.


Hvis man finder det afgørende vigtigt, at smitten fra pandemier i Danmark ikke skal dræbe mange flere tusinde danskere, så må det være en objektiv sandhed, at man skal stemme på S, SF eller EHL.
­
31-05-2021 08:05
pifpafpuf
★★★☆☆
(600)
Jakob -

De store forskelle på dødsfald og alvorlige sygdomstilfælde grundet Covid i Europa har aldrig kunne forklares med mundbind og social distancing. Selv Brostrøm har svært ved at pege på den forskning der peger på at mundbind har givet en afgørende forskel og viger udenom - han er sendt i byen af WHO.

I Australien stoppede man med Calmette vaccination i 80'erne hvorfor den midaldrende del af befolkningen har været beskyttet - præcis som i Danmark.

Men af politiske årsager - og politiske årsager alene - nægtede man i forskningskredse - med Fauci i spidsen - i mediekredse med CNN i spidsen - at se på andre årsager , der kunne forklare forskellene på hvor alvorligt Covid ramte de enkelte lande.

Det stod fra sommeren 2020 klart at Calmette vaccination kunne være den faktor der gjorde forskellen. Jeg har skrevet om det her siden da.

Det havde været billigt - og nu viser det sig også utvivlsomt effektivt - hvis man havde massevaccineret borgerne i specielt UK, US, Belgien , Holland , Spanien og Italien allerde for et år siden.

I USA er over 1/2 af alle dødsfald registreret fra efteråret 2020 og frem i 2-3 bølge.

Så det her handler ikke om konspirationer - det handler om en helt absurd ensidig politisk kamp mod specielt Trump - men også Johnson - hvor man fra de stærkere og stærkere anti-demokratiske og totalitære kræfter i medie, forsknings og Tech-branchen tilsidesatte alm. menneskers liv og helbred for at udbygge sin magtposition i en krisesituation. En krisesituation, der nu viser sig meget vel kan opstået som en planlagt terror/krigshandling.

Det er stygt - men har kendetegnet den europæiske venstrefløj siden 60'erne. Dengang var det bare russernes ærinde man gik - nu kinesernes.
31-05-2021 21:18
Jakob
★★★★★
(8162)
­­
pifpafpuf skrev:
Så det her handler ikke om konspirationer - det handler om en helt absurd ensidig politisk kamp mod specielt Trump - men også Johnson - hvor man fra de stærkere og stærkere anti-demokratiske og totalitære kræfter i medie, forsknings og Tech-branchen tilsidesatte alm. menneskers liv og helbred for at udbygge sin magtposition i en krisesituation. En krisesituation, der nu viser sig meget vel kan opstået som en planlagt terror/krigshandling.

Det er stygt - men har kendetegnet den europæiske venstrefløj siden 60'erne. Dengang var det bare russernes ærinde man gik - nu kinesernes.Hvis det ikke er endnu mere stygt konspirationsteoretisk, så ved jeg ikke, hvad det er.
Jeg forstår godt, at der kan være et desperat behov for at forsvare Trumps og Johnsons fejlslagne coronapolitik, men i mine øjne føjer den slags fantasifulde og hadske teorier kun spot til skade.
Før man kaster med alt for store sten, så bør man nok også huske, at f.eks. B117 faktisk blev udviklet i England i høj grad på grund af uansvarlig coronapolitik.
­
31-05-2021 21:41
Jakob
★★★★★
(8162)
­I dag er Holland det eneste EU-land, der overgår Danmark i antal nye smittede.

Smittede pr. 1 million indbyggere den seneste uge:

31. maj 2021
https://nyheder.tv2.dk/samfund/dagens-coronatal-overblik-over-smittede-indlagte-og-doede

Holland 1239
Danmark 1151
Grækenland 1098
Belgien 1068
Sverige 1010


Ser vi bort fra Sydamerika, så er der ikke lang vej, før Danmark bliver det mest patogene land i hele verden.

Vi er så dygtige i Danmark... Det er blot ærgerligt, at vi dumper, fordi vi endnu ikke har lært, at vi skal opspore og udrydde smitten.
­
04-06-2021 19:09
Jakob
★★★★★
(8162)
­
31. maj 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/navnenyt-who-omdoeber-coronavarianterne
Navnenyt: WHO omdøber coronavarianterne
Verdenssundhedsorganisationen (WHO) ønsker at gøre det simplere at holde styr på coronavarianterne. Derfor har man besluttet at omdøbe dem, så den britiske variant fremover vil blive kaldt Alpha, den sydafrikanske Beta og den indiske variant Delta.
Det skriver BBC.
https://www.bbc.com/news/world-57308592
Navneændringen skal desuden tjene til, at fjerne noget af stigmatiseringen, som de oprindelige navne potentielt kunne udløse.
- Ingen nation bør stigmatiseres for at identificere og rapportere om nye varianter, siger epidemiolog ved WHO, Maria van Kerkhove.Hedder den brasilianske mutant så "Charlie".?

Jeg forstår godt, hvorfor WHO gør det, når man fornemmer konspirationsteoretisk krigsretorik imod de lande og befolkninger, hvorfra en ny farlig virus kommer.
Men jeg tror ikke, at det nytter noget. Hvis nogle amerikanere f.eks. slår en kinamand ihjel, fordi ny corona kom fra Kina, så er de så dumme, at det er vanskeligt at forestille sig, at en navneændring på virus vil gøre dem klogere på den gode måde.

Ændringen af navne gør det måske kun endnu vanskeligere for lægmand at holde styr på historien.
Man kommer jo ikke udenom, at der er en sammenhæng imellem udvikling af farlige mutanter og den måde, som et samfund er indrettet på, og det er vigtigt at huske for at kunne lære af historien.

Farlige mutanter kan teoretisk set opstå alle steder i verden. Men der er en klar sammenhæng imellem risikoens størrelse og det antal mennesker og dyr, som som samfundet tillader, at smitten breder sig til.
Det kan sammenlignes med lotto. Hvis man udfylder få kuponer, så er der mindre chance for gevinst, end hvis man udfylder flere millioner.
I Brasilien har de f.eks. udfyldt mange kuponer og fået en stor "gevinst".

Juliano Teixeira fanger det, som jeg forsøger at sige, lige på kornet:

30. maj 2021
https://www.dr.dk/nyheder/udland/demonstranter-gik-paa-gaden-mod-bolsonaro-i-200-byer-brasilianerne-er-rasende-lige-nu
Demonstranter gik på gaden mod Bolsonaro i 200 byer: 'Brasilianerne er rasende lige nu"
Præsident Bolsonaros coronahåndtering kan ende med at koste ham magten, vurderer DR's Sydamerika-korrespondent.
--
Brasilien har indtil videre registreret over 461.000 coronadødsfald, hvilket gør det sydamerikanske land til et af de hårdest ramte lande i verden.
Det har ført til heftig kritik af præsidenten, der sidste år beskrev virusset som "en lille influenza" og nægtede at bære mundbind, indtil han blev pålagt det af en domstol.
--
Bolsonaro har gjort Brasilien til et laboratorium for virusmutationer, mener skolelæreren Juliano Teixeira, der i går var på gaden i Rio de JaneiroDet må være afgørende, at alle verdens lande og befolkninger bliver bevidste om denne sammenhæng, når vi skal forebygge og modstå nye pandemier.
Jeg mener nok også, at det er vigtigt, at lande med høje smittetal bliver kendt og udråbt som dårlige eksempler. Ikke for at stigmatisere deres befolkninger eller føre krig imod dem til straf, men måske nok til en vis portion udskamning og sanktioner og i hvert fald til skræk og advarsel for alle andre lande.

Ikke mindst for USA er det måske også vigtigt at forstå, at det kun er et udtryk for svineheld frem for dygtighed, at deres pandemihåndtering med utallige smittede det første år så vidt vides ikke også har skabt en ny farlig virusmutant.­
­
04-06-2021 19:13
Jakob
★★★★★
(8162)
­På listen over lande med flest nye smittede ligger Danmark nu på andenpladsen i hele Europa.


Smittede pr. 1 million indbyggere den seneste uge:

31. maj 2021
https://nyheder.tv2.dk/samfund/dagens-coronatal-overblik-over-smittede-indlagte-og-doede

Irland 1717
Danmark 1182
Holland 1144­
Tilknyttet billede:

05-06-2021 13:32
Jakob
★★★★★
(8162)
­4. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/ugens-coronatal-forklaret-danmark-har-nogle-af-de-hoejeste-smittetal-i-eu-men-kan
Ugens coronatal forklaret: Danmark har nogle af de højeste smittetal i EU, men kan det virkelig passe?Man kan altid amatørbetvivle smittetallene og håne en bartender, fordi man ønsker at få det til at se bedre ud for Danmark. Men er det klogt.?

Se f.eks. på artiklens dødstal for Irland, og hvordan det nu er gået med smitten i Irland.
­
05-06-2021 13:48
Jakob
★★★★★
(8162)
­5. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/politik/sf-med-nyt-udspil-offentligt-ansatte-skal-have-ret-til-arbejde-hjemme
SF med nyt udspil: Offentligt ansatte skal have ret til at arbejde hjemme
Fagforeninger tager positivt mod forslag, men beder politikerne blande sig uden om.


Ja uha, det må Pia jo nok slet ikke blande sig i.

Men jeg mener alligevel, at det er godt presset på for at fastholde et gunstigt momentum, som coronakatastrofen har skabt via restriktionerne.

Der kan spares tid til gavn for økonomi og familie, og der kan spares transport til gavn for klima og miljø.


­
06-06-2021 14:09
delphiProfilbillede★★★★★
(6876)
Et stort tillykke til Brasilien.

Landet ligger nu med en daglige smitte på omkring 60.000 seEller 275 daglige smittede pr. 1 mio. indbyggere, for et land som overhovedet ikke har været lukket ned. Og landets økonomi har ikke lidt nogen skade som i Danmark.

Til Sammenligning har den Danske regering påført landet udgifter for over 500 mia. og vi har i dag en daglige smitte på 200 pr. 1 mio. indbyggere.
06-06-2021 14:23
Jakob
★★★★★
(8162)
­
5. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/venstre-vil-have-udfaset-nedlukningsmodel-vi-bliver-noedt-til-se-paa-om-vi-ikke-kan
Venstre vil have udfaset nedlukningsmodel: 'Vi bliver nødt til at se på, om vi ikke kan komme ud af det her regime'
Venstre vil have udfaset den nedlukningsmodel, der gør, at skoler, børnehaver og daginstitutioner skal lukke ned automatisk, når smitten overstiger et bestemt niveau.
Det skyldes især det nuværende stabile antal af smittede og indlagte, siger partiets sundhedsordfører Martin Geertsen (V).
- Vi bliver nødt til at se på, om vi ikke kan komme ud af det her regime, hvor man lukker skoler, institutioner og fritidsliv ned, selvom der ikke er konstateret smitte, siger han og tilføjer
- Det er tåbeligt i den situation, vi er i, hvor over to millioner mennesker er vaccineret.
Et sogn lukker ned når over 600 per 100.000 indbyggere er smittet. For kommunen gælder det, at der er over 300 smittede per 100.000 indbyggere, før den lukkes.Igen igen og atter engang presser Venstre på for at få gennemført en politik, som vil få smitten til at stige i Danmark.


5. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/live-foelg-partiledernes-grundlovstaler
Ellemann kritiserer S: "Centralisering, magtfuldkommenhed, ensretning"
Selvom Venstres formand lægger op til samarbejde med Socialdemokratiet om reformer, langer han også ud efter dem.
- Socialdemokratiet er villige til at gå langt med kontrol, med styring - for at tvinge samfundsudviklingen i deres retning. Og jeg skal hilse at sige, at coronakrisen har forstærket den her udvikling, siger Jakob Ellemann-Jensen.
Blandt andet med henvisning til minksagen.
- Det handler grundlæggende om en rodfæstet, socialdemokratisk opfattelse af, at staten er et værktøj til at fremtvinge et bestemt samfund, og så må danskerne eller bare rette ind. Centralisering, magtfuldkommenhed, ensretning.Jeg må sige, at jeg stadig finder Jakob Ellemann-Jensens retorik særdeles upassende i det danske demokrati, især fra en partiformand.
Hvis alle var kloge nok til at gennemskue, at det handler om en ynkelig og forfejlet opposition, så var det nok ikke et stort problem.
Men når en del borgere tager retorikken til sig og begynder at tale om Danmark som om de lever i en diktaturstat, så er der altså nogle advarselslamper, som skal begynde at blinke.

I Deadline i aftes kunne man se, at det bekymrer Venstre (Karsten Lauridsen), at nogle borgere reagerer med at kaste sten imod politiet.
Venstre bør nok overveje, om ikke deres egen retorik har medvirket til det.
Det kan også virke meget utroværdigt og dobbeltmoralsk at bruge den omtalte retorik, når de selv har stemt for loven.

5. jun 2021 22:30
https://www.dr.dk/drtv/episode/deadline_-grundlovsdag-_-grund-til-bekymring_255644Men Danmark er et demokrati, og væsentlige sager herunder også lukning af minkproduktionen er blevet afgjort af et politisk flertal.

Et flertal kan til enhver tid vælte den siddende regering, som i dette tilfælde umuligt kan være enerådig, fordi det er en mindretalsregering.

Vi må mindes Mattias Tesfaye:

20. maj
https://www.dr.dk/nyheder/indland/langelaenderne-skraldgrinede-da-tesfaye-erklaerede-jeg-er-minister-jeg-er-ikke
'Jeg er minister, jeg er ikke diktator'
--
Hvis et flertal af Folketinget siger, det er en elendig idé, så kommer vi ikke til at tromle henover det.


Det burde være logik for skolebørn, at det samme hele tiden har været gældende for Statsministeren, og det kan betragtes som et tilbageslag for niveauet i den demokratiske debat for voksne, at det må skønnes nødvendigt at forklare det.­­
­­
06-06-2021 14:30
Jakob
★★★★★
(8162)
­
Nu skal der forhandles om endnu mere genåbning:6. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/partier-bliver-indkaldt-til-genaabningsforhandlinger-i-den-kommende-uge
Partier bliver indkaldt til genåbningsforhandlinger i den kommende ugeIngen af de beregnede scenarier handler om at nedbringe smitten:


6. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/hvad-sker-der-hvis-de-fleste-restriktioner-skrottes-over-sommeren-ny-model-har-et

Fire scenarier i forskernes model

Let stramning af de nuværende regler -> kontakttal på 1,0

Fortsættelse af de nuværende regler -> kontakttal på 1,1 (måske lavt sat, målt inden seneste genåbning)

Alle restriktioner ophæves, men den høje testaktivitet og lokale nedlukninger fortsættes -> kontakttal på 1,4

Alle restriktioner ophæves, og der sker ingen lokale nedlukninger. Testintensiteten skrues desuden betydeligt ned -> kontakttal på 1,7
Og dette indebærer en række risikomomenter, som blandt andet omfatter:


6. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/hvad-sker-der-hvis-de-fleste-restriktioner-skrottes-over-sommeren-ny-model-har-et
Hans Jørn Kolmos, der er professor i klinisk mikrobiologi ved Syddansk Universitet.
- Giver vi los og tillader et kontakttal på 1,4, er der ingen tvivl om, at vi vil være meget stærkt belastede igen i sundhedsvæsenet.
--
Han gør også opmærksom på et muligt scenarie med flere, nye coronamutationer, der er modstandsdygtige over for vaccinerne - samtidig med at virkningen hos nogle af de personer, der fik vaccinen først, stille og roligt ebber ud.
- Jeg håber bestemt ikke på sådan et scenarie, men vi er nødt til at tænke det ind som en mulighed. Vi har jo set så mange overraskelser under den her pandemi, siger professoren.

­­
08-06-2021 21:00
Jakob
★★★★★
(8162)
­
5. jun 2021 22:30
https://www.dr.dk/drtv/episode/deadline_-grundlovsdag-_-grund-til-bekymring_255644

Det bør også give alvorligt stof til eftertanke, hvordan der blev svaret på spørgsmålet om, hvorvidt Venstre og DF frygter, at restriktionerne vil blive opretholdt, når pandemien er overstået.

Karsten Lauritzsen taler meget inderligt om frihedstabet ved at skulle bære mundbind, og Pia Kjærsgaard frygter, at håndtrykket ikke kommer igen.

Men før mundbind i nogle sammenhænge blev påbudt, havde vi et maskeringsforbud. Hvor meget frihed er der i et maskeringsforbud, som er centralt vedtaget, og hvilken regering stod for det.?

Før håndtryk blev frarådet af sundhedsmæssige årsager, var det i nogle sammenhænge påbudt tvang at give hånd. Hvor meget frihed er der i, at man fra centralt hold beslutter at tving folk til at give hånd, og hvilken regering stod for det.?

Et godt gammelt ordsprog siger, at man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i et glashus.


Krav om mundbind og stop for håndtryk har modvirket sygdom og død under pandemien. Det samme kan man kun i meget ringe grad sige om de modsatte påbud og forbud.
Det bør være skræmmende gennemskueligt for frihedselskende borgere, at den frihed, de to højrefløjspartier efterspørger til skade for sundheden, slet ikke er reel frihed, men i virkeligheden mere sandsynligt skal bruges til at genindføre håndtryk og maskeforbud ved lov og tvang.

Jeg er ikke i tvivl om, at alle restriktioner bliver ophævet, så snart det skønnes sundhedsmæssigt fornuftigt. Jeg kan slet ikke få øje på en gevinst for Regeringen ved at gøre andet.
Jeg mener også, at vi flere gange har set alvorlige tegn på, at Regeringen i sin iver efter at ophæve restriktioner er gået for meget på kompromis med folkesundheden.

Pandemien har sat befolkningen og demokratiet under stort pres. Der har næppe været større behov for sammenhold siden 2. Verdenskrig. Må vælgernes dom blive hård overfor de partier, som skabte splid og modsatte sig smittebekæmpelsen.


Allerede to dage efter Karsten Lauritzsens klynk i Deadline forsøger Sundhedsministeren at komme ham i møde:

7. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/indland/heunicke-haaber-mundbind-kan-udfases-flere-steder-inden-sommerferien-og-eksperterne
Heunicke håber, mundbind kan udfases flere steder inden sommerferien - og eksperterne er positive
Målet er en sommer med så lidt brug af mundbind som muligt, siger sundhedsministeren.Hvis det betyder, at vi skal gå direkte fra krav om mundbind og tilbage til maskeringsforbud, så er jeg i hvert fald stærkt imod.
Mundbind er stadig et godt værn imod sygdom. Pandemien er ikke slut endnu, og når alle har fået tilbudt en vaccine imod covid-19, så kommer influenzaen..
­­
09-06-2021 10:22
Jakob
★★★★★
(8162)
­
Her kommer en velfortjent belønning til de lande og byer, som har været dygtigst til at modstå pandemien:

9. jun 2021
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/newzealandske-og-australske-byer-dominerer-liste-over-de-bedste-byer-leve-i-efter
Newzealandske og australske byer dominerer liste over de bedste byer at leve i efter corona-år
New Zealand har været en af coronapandemiens solstrålehistorier.
Bare 26 er registreret døde med virusset, og allerede den 12. marts, mens det meste af verden var lukket ned, kunne 12.000 gå til stor koncert i byen Auckland.
Den succes afspejler sig i The Economists årlige liste over de bedste byer at leve i. Her har netop Auckland for første gang indtaget førstepladsen blandt de 140 undersøgte byer.
https://www.economist.com/graphic-detail/2021/06/08/auckland-has-become-the-worlds-most-liveable-city
De europæiske byer, der alle har været hårdt ramt, er raslet ned af listen. Zürich og Genève på 7.- og 8.-pladsen er eneste europæiske islæt. Efter Auckland følger japanske Osaka og australske Adelaide og Wellington.
Den værste by at leve i er ifølge The Economist Venezuelas hovedstad, Caracas.Man må selvfølgelig forvente, at den højt uddannede internationale arbejdskraft, som evt. ønsker at stifte familie, vil blive stærkt tiltrukket af disse demokratier, som har været intelligente nok til at beskytte deres samfund og passe på borgernes liv og helbred.
Velstående mennesker og betydelige investorer vil typisk også tiltrækkes af de steder, hvor man finder et trygt og godt samfund med den mest kompetente arbejdskraft.

Håndteres det rigtigt, så må disse samfund gå en lys fremtid i møde.Hvordan går det til, at Danmark ikke evnede at komme øverst på denne liste.?

Det må blive et af de allervigtigste spørgsmål at finde svar på, når Danmarks pandemihåndtering skal evalueres.

­­
Side 20 af 20<<<181920

Deltag aktivt i debatten Coronavirus, frihandel, flyrejser og fornuftig klimapolitik.:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
IPCC-chef: "Klimapolitik Omfordeling af Velstand, Ikke Milieupolitik". Thunberg Gore/Soros Rob024-01-2020 20:25
FNs Fordrejede Klimapolitik og Teknokratiets CO2-Økonomi205-12-2019 01:48
Er klimapolitik religion..?4505-12-2019 01:40
Hvad er jeres holdning til Co2 neutrale flyrejser?025-03-2019 09:52
(Aktuel) fransk klimapolitik305-12-2018 10:56
Artikler
Flytrafik
Føler du, at befolkningen bakker op om en vidtgående klimapolitik?
EUs klimapolitik - en succeshistorie? (Mernilds Klumme, januar 2009)
Klimapolitik (Bionyt: 500 svar om klima)
NyhederDato
Slut med billige flyrejser i fremtiden10-09-2009 09:52
Hedegaard samler tænketank om huller i klimapolitik17-11-2008 05:33
LO får sin første klimapolitik19-08-2008 07:54
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik