Husk mig
▼ Indhold

Godt og sikkert at flyve..?


Godt og sikkert at flyve..?27-01-2019 21:00
Jakob
★★★★★
(9148)
­Det siges, at den mest sikre transportform er med fly.

Men er det nu også sandt, når det hele regnes med..?

For nylig var der en grim togulykke på Storebæltsbroen.
Jamen det har da ikke noget med flyvning at gøre.
Jo, toget var på vej til lufthavnen.!

I Marokko bliver to kvinder myrdet i et telt.
Men før man siger, at det intet har med flyvning at gøre, så må man undersøge, hvordan de kom dertil.

Og hvordan er det for sundheden at flyve..?
Det er rigtig skidt. Flykabinen er et eldorado for luftvejsinfektioner, og det er vel nok mere reglen end undtagelsen, at folk får infektioner og fordøjelsesproblemer eller det, der er værre, på flyrejser.

Men det allerværste er måske de psykiske skader og den rodløshed, som kan opstå hos mennesker, som har været på mange flyrejser.
Nogle af dem tror, at de er blevet medlem af en særlig fin HC Andersen klasse, når de overfladisk i lange baner kan fortælle om alle de steder, hvor de har været på ferie.
For ikke at falde i søvn kan man næsten blive nødsaget til at spørge dem om, hvor mange rektalundersøgelser, de har været udsat for, og om de mener, at hygiejneforholdene og de etiske forhold omkring disse rektalundersøgelser er gode nok i de forskellige lufthavne i verden.
Hvis man ikke ved sådan noget, så er man jo ikke rejseerfaren.!

Der er ofte stress op til ferien for at blive færdig og få råd, og når de kommer hjem, så er der stress igen, fordi det forsømte skal indhentes og gælden betales. Der kan næppe være tvivl om, at det ud over at skade klima og miljø også koster mange leveår.

At rejse er at leve, sagde HC Andersen for mere end 100 år siden, før TV'et blev opfundet.

I dag ville han nok have sagt: "At rejse er at ødelægge verden".

Eller: "De flyrejsende stryger den lille menneskehedes sidste svovlstikker".Man må også spørge, om sikkerheden er god nok til, at vi fortsat vil sende håndboldspillere og turister verden rundt i fly bare for sjov..?


飛行機が着陸をする時の恐ろしい瞬間TOP10
https://www.youtube.com/watch?v=PzVlX4fe5ng


Birds Colliding With PLANES Compilation
https://www.youtube.com/watch?v=Of87U5mAwPgNogle af de mest alvorlige sportsskader er sket med fly:


https://www.bt.dk/fodbold/flystyrt-slog-fodboldhold-ihjel-nu-er-den-grusomme-aarsag-afsloeret
Et fly på vej med fodboldholdet Chapecoense til den første af to Copa Sudamerica-finaler i Colombia styrtede ned i Bolivia og kostede 71 mennesker livet.

19 spillere omkom, og Chapecoense blev siden overøst med kærlighed fra hele fodboldverdenen. Men først nu, en lille måned senere, har de colombianske myndigheder fundet årsagen til flystyrtet, skriver flere sydamerikanske medier.

Flyet løb tør for brændstof, inden det kunne nå at lande, lyder forklaringen på den tragiske hændelse. Og samtidig var flyet også overbelastet. Og det med næsten 400 kg mere, end det var tilladt.
https://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/intfodbold/ECE9188615/fatale-flystyrt-med-sportsfolk-om-bord-er-foer-sket/
Her er en liste over andre udvalgte sportshold, som har været involveret i flystyrt:

7. september, 2011: Et russisk fly styrter ned i Jaroslavl på vej til Minsk og sæsonstarten i ishockey. 27 spillere, to trænere og syv ansatte i ishockeyklubben Lokomotiv Jaroslavl dør, blandt andre den svenske landsholdskeeper Stefan Liv.
27. januar, 2001: To basketballspillere fra Oklahoma State, Dan Lawson og Nate Fleming, samt seks andre fra klubbens stab dør efter et flystyrt nær Byers i Colorado.
29. april, 1993: Zambias fodboldlandshold styrter i havet tæt på Gabons hovedstad, Libreville, på vej til det afrikanske fodboldmesterskab i Senegal. 18 zambiske spillere og fem ledere er med på flyet. Ingen overlever.
13. oktober, 1972: Et fly med 45 mennesker om bord styrter ned i Andesbjergene. Om bord er det uruguayanske rugbyhold Old Christians fra hovedstaden Montevideo. 16 overlevende bliver fundet over to måneder efter ulykken, som blandt andet er baggrunden for filmen "Alive".
16. juli, 1960: Otte danske fodboldspillere dør i et flystyrt ved Kastrup. De otte var udtaget til B-landsholdet for at teste formen mod et dansk ungdomslandshold få måneder før OL i Rom.
6. februar, 1958: Otte Manchester United-spillere dør i en flystyrt nær tyske München. Holdet var på vej hjem efter en Europa Cup-kamp i serbiske Beograd.
4. maj, 1949: Et fly med det italienske mesterhold Torino styrter ned i et bjergområde i det nordlige Italien. Ingen om bord overlever, og 18 Torino-spillere omkommer.
8. november, 1948: Det tjekkoslovakiske ishockeylandshold styrter ned i England. Mindst fem spillere - inklusive verdensmesteren Ladislav Trojak - døde.­

­
27-01-2019 22:53
Michael-VejretVendsyssel
☆☆☆☆☆
(17)
Ja lad os også aflyse alle klimakonferencer og f.eks The World Economic Forum i Davos, hvor nogle klimatosser skal ævle om faren ved klimaændringer. De ankommer i 1500 private jetfly, som om de ikke lukker Co2 ud, når bare de fortæller andre om hvor farlig sporgassen Co2 er.
Eller når den lille grimme dværg Leonardo Di Pinocchio (næsen vokser når han lyver) inviterer alle vennerne i sin private jet, når han skal om på den anden side af Jorden, for at modtage en pris for hans indsats for at informere om klimaændringer.
Eller Obama som også hyler op om klima, f.eks havstigninger, men køber en ejendom med Stillehavet i baghaven - hvis han troede på sine egne ord, købte hen ikke sådan en ejendom (fupmager). Eller Al Gore, som bor på et mindre slot, hvor hans svømmepøl bruger strøm som 3 amerikanske husholdninger. Han tror vist heller ikke ret meget på sit eget klimavrøvl. De vil bare have en masse hjerneløse klimakirke troende til at lave det gratis fodarbejde de kan tjene på. Nej skid i bare på de korrupte klimapræster, og tag det første fly til Thailand hvis i trænger til lidt sol.

Redigeret d. 27-01-2019 22:54
28-01-2019 10:44
Jakob
★★★★★
(9148)
­Ja, det er helt sikkert misundelsespolitik, som kører verden i sænk, og streng lovgivning er nok den eneste mulighed for at tøjle overforbruget.

Men før man gribes af misundelsens beruselse og som en fremadstræbende Mr. Bean også skal flyve, så er det måske værd at overveje, at de andre sidder i sundere kabiner under bedre og mere sikre forhold, og folk med diplomatstatus bliver ikke udsat for rektalundersøgelser i lufthavnene.

Der er stadig forskel på folk, og det kan selv en meget stræbsom Mr. Bean karakter ikke ændre på. Han må stadig i andres øjne nøjes med at se dum ud og være til grin i sit liv, som lyser langt væk af gabende tomhed.


­

­
30-01-2019 11:05
Jakob
★★★★★
(9148)
­Sidste sommer var det meget fint vejr til at holde ferie i Danmark, og alligevel slog flybilletterne alle salgsrekorder.

Danskerne hamstrer grådigt billige flybilletter af misundelse, som Mr.Bean hamstrer billige østers, og resultatet bliver ofte det samme.

Ligheden kan ses 3:35 inde i denne video:

Mr.Bean en el hotel 2
https://www.youtube.com/watch?v=fX_NuRQ1nW4
­
31-01-2019 13:53
Krutzou
★★★☆☆
(515)
Jakob. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg gider at argumentere mod dig. Det må vel skyldes, at jeg synes, at dine uhyrlige påstande ikke skal stå uimodsagte.
Hvordan kan du hævde, at det er usikkert at flyve med sådan nogle lamme opremsninger af flystyrt? Hvad har to kvinders død i Marokko at gøre med flysikkerhed? De kunne jo lige så godt have kørt derned i bil.
Dine polemiske indlæg bærer præg af en total tilsidesættelse af virkeligheden. Tag dog og vågn op. Verden ser helt anderledes ud end du kunne ønske dig. Det må du bare leve med. Du kan være uenig i hvad man bør gøre for at forbedre Verden, men dine argumenter må være velunderbyggede og ikke præget af ønsketænkning om hvordan du synes Verden bør se ud.
02-02-2019 15:57
Jakob
★★★★★
(9148)
­


Jakob skrev:
­I Marokko bliver to kvinder myrdet i et telt.
Men før man siger, at det intet har med flyvning at gøre, så må man undersøge, hvordan de kom dertil.
­


Jeg ved ikke helt, hvordan jeg kan forklare det tydeligere...
Måske sådan:
I Marokko bliver to kvinder myrdet i et telt.
Men før man siger, at det intet har med flyvning at gøre, så må man undersøge, hvordan de kom dertil.


Jeg har ikke påstået, at de ankom med fly, eller at det skulle være den primære årsag til den ulykkelige hændelse.­­
02-02-2019 16:35
Jakob
★★★★★
(9148)
­
Men det er altså ikke det samme som, at den ulykkelige hændelse intet havde at gøre med flyvning.


Hvis dette ikke skærer meningen ud i pap, så gør det nok til gengæld forvirringen komplet.


­
Deltag aktivt i debatten Godt og sikkert at flyve..?:

Husk mig

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik