Husk mig
▼ Indhold

Inden vi brænder trillioner af på en fejlslutning...


Inden vi brænder trillioner af på en fejlslutning...18-11-2019 20:37
Peder Kruse
☆☆☆☆☆
(30)
Det vestlige menneskedyr har pådraget sig en autoimmun lidelse, hvor krop og tanke angriber grundliggende livsprocesser og kredsløb i egen organisme og kommer til udtryk i form af skyld, skam og religiøst flagellanteri. Vi har syndet "big time and now we have to pay".

Hvis sygdommen får lov til at udvikle sig uhindret, er vi på vej direkte mod det endelige kollektive selvmord, ene og alene på baggrund af en massepsykose omkring forøgelsen af en sporgas i 0.0135% af atmosfæren i kombination med digitale modelskabte, menneskeparametrerede horoskober skabt af glade amatører på spritny teknik, klimavidenskabens pendant til middelalderens astrologi.

Stop i stedet udledningen af vanddamp i stratosfæren (flyvning), så vi kan gennemføre den grønne omstilling under ordnede forhold helt uden panik og uden at smadre vores møjsommeligt skabte velfærd og samfund.

Indførelsen af begrebet konsensus i klimavidenskaben var en fejl. Genstart videnskabelig grundforskning i klima. CO2 er en impotent lillebitte stråmand med kostbare fatale konsekvenser for vores nære fremtid. En stigning fra 0.028% til 0.042% af en impotent klimagas i konkurrence med vanddamp forklarer på ingen måde temperaturstigningen efter WW2, når man tænker på vores konstante udledning af vanddamp i et miljø, hvor vanddamp ikke tidligere var til stede. En udledning som vil være fordoblet i 2030 eller 2035. Vi udbygger og vedligeholder et effektivt drivhus uden om vores gamle oprindelige drivhus i troposfæren.

Nutidens klimaarbejdere optræder i tre kategorier:

1. De mange som sidder og ser isen smelte og vandet stige.
2. De få som sidder og justerer klimamodellerne hen mod en konsolidering af den valgte Kong Sensus.
3. Det vildt voksende segment af spindoktorer og propagandaformidlere for den ene sande tro mod de troløse udstødte kættere.

Generelt for kategori 1 og 3 kan man måle klimaeffekten af deres 'forskning' på de tilbagelagte flykilometer. Hvem fortæller dem lige, at de godt må spise bøf, men de er altså nødt til at droppe deres globale rastløshed, hvis de ønsker et køligere klima ?

Find de naturvidenskabeligt kompetente klimaarbejdere og send dem tilbage til grundforskningsrummet med pejs og vent på røgen. Det her er en ommer af format.

Check eventuelt proportionaliteten mellem udviklingen i luftfarten og klodens globale temperatur. Vanddamp er potent i ganske små mængder, men forlader atmosfæren ganske få døgn efter det sidste fly rammer landingsbanen.
06-12-2019 10:26
Peder Kruse
☆☆☆☆☆
(30)
1. Klimakonsekvenserne af vores tilførsel af CO2 til den vandholdige troposfære er stærkt overvurderet. Hvis vi erstatter et vandmolekyle med et CO2 molekyle, er klimaeffekten faktisk negativ på grund af vanddampens mere bredspektrede strålingsoptag. Forskellen på udstrålingen en kold vinternat med og uden skydække er åbenlys indikation.

2. Klimakonsekvenserne af vores tilførsel af vanddamp til den tørre stratosfære er stærkt undervurderet. Den svage vertikale opblanding af udledningerne i kombination med udviklingen af luftfarten heroppe vedligeholder en ekstra klimaskal uden om vores oprindelige 'drivhus' troposfæren. En klimaskal som er udviklet siden ww2 og frem til i dag, hvor 4.5 milliarder flybilletter sikrer en konstant tilførsel af den effektive klimagas. En kurve over luftfartens udbredelse sammenlignet med temperaturen siden krigen er åbenlys indikation.

3. Stop luftfarten og den ekstra klimaskal vil hurtigt opløses og derved genskabe klodens udstråling, som herefter kun udsættes for den CO2 som bliver hængende med sit begrænsede strålingsoptag. Specielt over (nord)polen vil det hurtigt gøre en stor forskel på grund af den lavtliggende tropopause og det relativt begrænsede areal, hvor en stor del af klodens udstråling normalt foregår.

En praktisk test:

https://globalnews.ca/news/2934513/empty-skies-after-911-set-the-stage-for-an-unlikely-climate-change-experiment/

Vi er l a n g s o m t på vej:

https://ing.dk/artikel/flystriber-kan-opvarme-planeten-langt-mere-end-flyenes-co2-udledning-226276
07-12-2019 10:53
Peder Kruse
☆☆☆☆☆
(30)
Er det ikke lidt voldsomt at ændre vores styreform med indførelsen af et ikke folkevalgt vogternes klimaråd og give de enkelte partier specifik vetoret på klimaområdet, alt sammen på basis af en CO2 teori som for længe siden falsificeredes, da vi analyserede iskerneboringerne og kunne konstatere at CO2 var vognen og ikke hesten i forholdet mellem CO2 og klodens temperatur?

Var det ikke bedre at anvende resurserne til at bringe den naturvidenskabelige forståelse tilbage i de næste generationer, så de ikke også falder for en så katastrofal psykose med baggrund i en sporgas i 0.013% af atmosfæren ?
08-12-2019 10:39
Kosmos
★★★★★
(4941)
Er det ikke lidt voldsomt at ændre vores styreform med indførelsen af et ikke folkevalgt vogternes klimaråd og give...

- jovist, det svarer nok nærmest til at gi' mf'erne bivoks i ørerne og surre onkel Danny og Mette fast til masten!


Oversirene må vel så blive Pernille V.?

Redigeret d. 08-12-2019 10:40
Deltag aktivt i debatten Inden vi brænder trillioner af på en fejlslutning...:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
Tanker om fremtidens Danmark: Mens lokummet brænder rundt omkring os.9212-07-2019 14:07
Brænder du træ?1406-11-2011 21:10
Artikler
Politikernes fejlslutning (Lidegaards Klumme, marts 2011)
▲ Til toppen
Afstemning
Hvad mener du om skoleelevernes klimastrejke?

Jeg bakker dem op

Jeg forstår deres bekymring, men de bør tilbage på skolebænken

Det hører ingen steder hjemme

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2019 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik