Husk mig
▼ Indhold

Lømmelpakken taget i brug!!


Lømmelpakken taget i brug!!13-12-2009 20:25
Klimalømmel
☆☆☆☆☆
(2)
Hej Klimaforum!

Lad mig få nogle reaktioner på de sidste dages begivenheder. Synes I det er i orden den måde politiet fører sig frem på?

At anholde over 1000 mennesker på to dage burde være noget der skulle debateres. Hvad siger I til det? Come on!

Lømmelpakken går ud over hundredevis af sagesløse borgere der nu er blevet politiske fanger. Hvad er det for et samfund???
13-12-2009 20:34
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
Hej! Klimalømmel

Kunne vi ikke lige få et par faktuelle knivskarpe skud fra hoften om hvad der faktuelt er sket og hvorfor det nu er så uretfærdigt!

Inden man overfuser dig for at være socialistisk håndlanger uden samfundssind iøvrigt!
13-12-2009 23:15
Morten Riber
★★★★★
(2298)
Når en såkaldt fredelig demonstrant klager sin nød over politiets indgriben, kan man da spørge sig selv hvad det er for mennesker, disse såkaldte "fredelige" demonstranter. Deres frustration burde da være rettet mod dem der er årsag til at politiet bliver nødt til at gribe ind. Uden dem, ingen behov for store politistyrker, ingen behov for indgriben.
13-12-2009 23:30
branner
AdministratorProfilbillede★★★☆☆
(758)
Jeg synes, det er meget trist, hvis det at demonstrere går hen og bliver en suspekt ting.
Demokrati er meget mere end at gå hen og sætte et kryds hvert fjerde år. Det er f.eks. også at vise sin holdning ved at deltage i debatter, demonstrationer osv.
Desværre er der en tendens i øjeblikket til at sammenkoble demoer med det autonome miljø og derved skræmme helt almindelige politisk bevidste borgere bort fra dén udtryksform. Lømmelpakken er et uheldigt skridt i netop dén retning.
Men dagen i går var en klar undtagelse! Over 60.000 mennesker viste på fredelig vis deres ønske til COP15-deltagerne om, at de skal blive enige om en ambitiøs klimaaftale. Jeg var med, og det var virkelig opløftende at se, hvor fredeligt og i hvor positiv stemning det hele foregik!


Bagefter var jeg kort inde på Bella Center, og her fik jeg noget af en overraskelse. På de officielle tv-skærme havde politiet åbenbart fået lov til at sende direkte billeder fra deres egen tv-kanal. Og hvad var det for billeder? Blå blink og folk bagbundet på lange rækker. Ingen billeder af de tusindvis af fredsommelige demonstranter i folkeoptoget. Der var tale om ren propaganda sendt direkte til de mennesker, som demonstrationen dagen igennem havde prøvet at henvende sig til. Politiet kunne kontrollere mediet med stram hånd, og de havde sandheden i deres hænder. Kom der ubehagelige billeder, kunne de klikke væk til et andet kamera.
Bella Center er ekstremt lydisoleret, og ikke det mindste kunne man høre til demonstranterne udenfor. Små grupper af pæne folk i jakkesæt kiggede nysgerrigt og hovedrystende på politiets skærme, mens de spurgte hinanden: "Why all these riots? Why are people not supporting us?" Hvis det ikke er propaganda, så ved jeg godt nok ikke...

En ting er, at det er trist, at vi er kommet så langt, at det åbenbart er nødvendigt med "lømmelpakker". Noget andet er, hvordan *** politiet kan få lov til at sende billeder til de officielle deltagere, der tydeligvis er nøje kontrolleret og tilrettelagt til kun at vise én bestemt side af sagen. Det er for mig at se ikke særlig demokratisk.

Redigeret d. 13-12-2009 23:38
14-12-2009 00:16
sg17a
★★☆☆☆
(378)
De fik et par sigtelser ud af 968 anholdte.

Det er vel at skyde bredt. Man har indført begrænset ytringsfrihed og bruge metoder som man kalde 'begrænset undtagelsestilstand'

Når man læser om hvem man har anholdt - eksempelvis her: http://politiken.dk/klima/Topmode_i_Kobenhavn/article858709.ece så undrer det at der er tale om farlige autonome.

Man arrasterer vel ikke alle tilskurer fra en fodboldskamp for at få fat i nogle få hooligans?

Jeg tænker også lidt på det omdømme man får udadtil når sagesløse kommer hjem til familie og venner i udlandet for fortæller om den frihed vi værner så kraftigt for i Danmark bliver effektueret. Og de næste møder, der vil der være endnu flere som er skeptiske mod politiet for sympatien skifter nemt side og så eksalerer problemerne.

Jeg kan godt forstå det er svært for politiet at holde styr på 60.000+ mennesker, men det nytter ikke noget at anholde til højre og venste. Og i sidste ende kan man jo stille spørgsmålet om DK er profesionelt nok til at have en samling af denne kalibrer som COP15.
14-12-2009 00:28
Kosmos
★★★★★
(5375)
men det nytter ikke noget at anholde til højre og venste

- forsøg lige med denne øjnevidneberetning samt de følgende kommentarer!
14-12-2009 00:49
Klimalømmel
☆☆☆☆☆
(2)
Super gode indlæg af branner og sg17a her i tråden. Tak jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv! Det lyder da helt sygt med politiets tv. En sørgelig udvikling må jeg sige.... Danmark er mere og mere ved at blive en politistat!


Og til delphi! Ja jeg er socialist men det er sgu da fuldstændig ligegyldigt for sagen. Vi diskuterer retten til at gå på gaden med sin holdning hvad enten den er rød eller blå eller sort!

Det der skete kan du læse om i medierne. Såkaldte præventive anholdelser af over 1000 mennesker der ikke havde gjort noget ulovligt. Jeg gentager: ikke havde gjort noget ulovligt! De blev sat på den iskolde asfalt i flere timer, enkelte måtte pisse i bukserne. Derefter fængslet i bure!! Totalt uskyldige mennesker der bare bekymrede sig for klimaet og var gået til fredelig demo som gode samfundsborgere!

Jeg kan ikke sige det klarere:: SÅDAN ET LAND VIL JEG IKKE LEVE I!!
14-12-2009 01:21
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
@Klimalømmel.

Nej jeg havde faktisk ikke læst det da jeg skrev indlægget ud over jeg lige havde hørt en bemærkning om at der havde været uro!

Det er svært lige at kommenter på. At det er pisse uretfærdigt kan jeg godt se. At der er nogle knokkelsparkere inden for politiet som skulle være blev hjemme i sandkassen og leje med deres manddoms ting, er givet!
14-12-2009 02:30
Morten Riber
★★★★★
(2298)
Der er mange regler i et samfund som virker uheldig for fredelige borgere med kun gode hensigter, men reglerne er der altså fordi der også er borgere der kun tænker på at vende alting til deres egen fordel.

Det er da irriterende, helt klart, men vi kan jo kun vælge mellem om vi vil lade systemet overløbe eller lave en mere restriktiv lov. Vælger vi det sidste, hvad der ofte er ganske fornuftigt, vil vi altså til en vis grad også se os generet følgerne. Men så må vi huske på hvor problemet kom fra og ikke vende skytset mod vores eges samfund og tage generne med stiv arm.

Til alle jer der klynker så fristes jeg til at tro at i ønsker at se disse bølle slippe af sted med deres narrestreger, for det vil jo blive resultatet hvis i fik lov til at bestemme. I så fald ville politiet jo ikke have en ærlig chance for at klare deres job uden at få en masse skader og skrammer ligesom byen og havnen også ville blive udsat for en masse hærværk.

Selvfølgelig kan der være tale om justeringer politiet kan og bør gøre, men tonen politiet omtales bør som udgangspunkt også være forsonlig og det er den alt for ofte ikke. Og det er skidt. Jeg er sikker på mange tænker som jeg. Dem der med sin fornuft har sat sig lidt ind i samfundslære.
14-12-2009 04:40
Ducknaldo112
☆☆☆☆☆
(22)
På dr.dk, jeg kan ikke lige finde linket igen, var der et interview med en af de aktivister der ville en tur på havnen.
Deres demo vogn blev stoppet og der blev bla. fundet gasmasker og brosten.
Fjolset der blev interviewet kunne ikke afvise at deres ledsagevogn var fyldt med kasteskyts, men han syntes i hvert fald det var helt urimeligt at demonstrationen blev stoppet, da de jo bare ville besætte nogle kraner i Nordhavn.
Jeg har svært ved at se hvad der skulle retfærdiggøre at de besætter og formentligt ødelægger nogle kraner, men det finder DR´s kritiske journalistik ikke lige relevant at konfrontere aktivisten med, istedet bringer man et indlæg der klandrer politiet for deres fremfærd.
Det synes jeg er langt ude.
Et sjovt lille twist på historien er så, at disse aktivister desuden havde til hensigt at genere "kapitalistiske skibe" i havnen.
De havde bare glemt at undersøge hvilke skibe der lå i havnen.
Der lå nemlig kun ét skib.
En norgesfærge med 600 indkvarterede betjente til klimatopmødet
14-12-2009 13:34
sg17a
★★☆☆☆
(378)
Det er ikke kun demonstranter som har problemer med ytringsfriheden.

Pressen har også deres problemer med at udføre deres job:
http://www.pressefotografforbundet.dk/index.php?id=12538

I bund og grund - politiet burde ikke have noget at skjule. Og igen tænk på de udelandske nyhedsmedier, - det er dem som dækker COP15 - hvad tror du de vil skrive i udlandet, når det også er dem som får ødelagt deres udstyr og smidt væk med metoder som Pressefotografforbundet beskriver ?

Fandt også denne FB gruppe omkring probematikken:
http://www.facebook.com/group.php?gid=140049219976
14-12-2009 21:42
BritaIngholt
☆☆☆☆☆
(7)
@delphi

Det er svært at få øje på hvorfor de såkaldte knoldesparkere i politiet bare skulle blive hjemme. De passede bare deres arbejde - de sørgede bare for at opretholde ro, lov og orden.

@klimalømmel

Du slutter dit indlæg med at skrive "SÅDAN ET LAND VIL JEG IKKE LEVE I". Jamen så er der jo kun en ting at gøre- skynd dig at pakke kufferten og rejs ud og find et sted at bo der er bedre end Danmark.

Mvh
Brita
15-12-2009 00:34
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
@Brita

Det er svært at få øje på hvorfor de såkaldte knoldesparkere i politiet bare skulle blive hjemme. De passede bare deres arbejde - de sørgede bare for at opretholde ro, lov og orden.


JoJo! Det er da rigtigt nok! Men det er vel stadig uretfærdig at blive bagbundet og anholdt fordi man deltager i en lovlig demonstration, der tilfældigvis går fordi det sted hvor en gruppe bøller kommer med en bil med kampsten og andet kasteskyts.

Men så lever vi jo i en retsstat hvor man kan søge om erstatning!

Men jeg vil nu stadig fastholde at der er nogle strømninger i Politiet som også trikker vold og opildning af voldlige tilstande.

Men det skal jo også ses i den sammenhæng at politiet er under et særdeles stor pres når de er ude i disse situationer hvor de er under beskydning mm.
15-12-2009 09:02
Gubisoul
★☆☆☆☆
(116)
Umiddelbart er problemet de voldelige demonstranter.

For det er helt rigtigt at alle skal have lov til at gå på gaden og demonstrere for eller imod en specifik ting.
Bare så længe de ikke bryder de normale love, og generelt er fredelige.

Man kan ikke rigtigt tillade sig at brokke sig over anholdelser fra politietsside når der bliver smadret vinduer og kastet med romerlys etc.
15-12-2009 17:14
sg17a
★★☆☆☆
(378)
Nu har politiet anholdt talsmanden for CJA.

http://politiken.dk/klima/Topmode_i_Kobenhavn/article860686.ece

Efter hvad jeg kan læse i Politiken, så er det en politisk beslutning. Jeg tror ikke at det vil skabe mere fred i gaden, - tværtimod.

Og jeg begynder at betvivle de demokratiske forhold i DK. Og synes det er et yderst pinligt signal at sende udlandet.

Hvem er den næste de vil anholde - Naomi Klein?
Hvad med nogle af de ledere fra andre lande som kommer til DK til COP15. Skal de også anholdes?

Det er lidt spøjst - fordi retten til at udtale sig skal være der. Ligesom skeptiskere skal høres (jeg er lidt blandt dem) så skal klimaaktivister også. Det politiet har gang i der fører kun til en optrapning af volden.
15-12-2009 17:42
David Johansen
★☆☆☆☆
(123)
Ducknaldo112 skrev:
Det synes jeg er langt ude.
Et sjovt lille twist på historien er så, at disse aktivister desuden havde til hensigt at genere "kapitalistiske skibe" i havnen.
De havde bare glemt at undersøge hvilke skibe der lå i havnen.
Der lå nemlig kun ét skib.
En norgesfærge med 600 indkvarterede betjente til klimatopmødet


Både dr og tv2, skuffer mig generelt ofte med deres journalistik.
Fantastisk at de glemmer at tjekke de indkvarterede skibe. Jeg elsker også den måde hvorpå "autonome" (Ja det er en kæmpestor dejlig generalisering, i know
) tænker. Logikken lyder: Handel i enhver grad større end fra bod på christiania = kapitalisme
Kapitalisme = Dårligt
Skibe i havn.... kan bruges til handel.... (Cue hollywood music.. DOM DOM DOOOOOM!)
Skibe = Kapitalismens fartøjer
Derfor skal alle skibes ødelægges.

Også kendt som sort/hvid tænkning, den berømte fanatiske tankegang koblet med udelukkelse af variable
.
15-12-2009 17:47
Kosmos
★★★★★
(5375)
Det politiet har gang i der fører kun til en optrapning af volden

- måske? Men jeg tror nu (bestemt) ikke, at politiet tilbageholder personer ud fra 'alarmist/skeptiker'-kriterier! Derimod tror jeg, at politiet bestræber sig på at sikre konferencen, fredelige demonstranter samt danske borgere og deres ejendom bedst muligt, og at politiet i dét øjemed tilbageholder enhver person, som vurderes at true førnævnte grupperinger. Deri ser jeg intet odiøst, specielt fordi politiet kræves til regnskab for deres handlinger - af domstole og politisk opposition, samt af medier.
15-12-2009 17:48
David Johansen
★☆☆☆☆
(123)
BritaIngholt skrev:
@klimalømmel

Du slutter dit indlæg med at skrive "SÅDAN ET LAND VIL JEG IKKE LEVE I". Jamen så er der jo kun en ting at gøre- skynd dig at pakke kufferten og rejs ud og find et sted at bo der er bedre end Danmark.

Mvh
Brita


Jeg finder dig meget unuanceret. Klimalømmel skriver således fordi han ønsker ændringer i samfundet. Det har han ret til; jeg er ikke nødvendigvis enig med hans holdninger. Sådan en "You are either with us, or against us" Bush lignende holdning er til gengæld bare for meget; opfør dig pænt, selvom du er uenig.
15-12-2009 18:34
sg17a
★★☆☆☆
(378)
Det må være spændende at have Naomi Klein til aftensmad.Men omkring Lømmelpakken og politiets håndtering, så bringer Information en spændende artikel skrevet af hende. Den er ret interessant, da Neomi Klein ikke er en tilfældig aktivist. Har man læst No Logo eller Fences and Windows så ved man hvordan aktivisterne tænker.

Naomi Klein skriver:
Tag weekendens protester. Ved deres slutning var 1.100 mennesker arresteret. Det er jo rent ud latterligt. Lørdagens march med deltagelse af omkring 100.000 kom på et kritisk øjeblik i forhandlingerne, da alle tegn tydede på sammenbrud eller en faretruende svag aftale. Marchen var festlig og fredelig, men baggrunden barsk nok. »Klimaet forhandler ikke,« var budskab, og de vestlige forhandlere gjorde klogt i at indprente sig det.Vi er kontrol freaks!!! (sagt af den danske værtinde )
15-12-2009 18:51
Kosmos
★★★★★
(5375)
Marchen var festlig og fredelig, men baggrunden barsk nok

- man må fundere over, hvad fr. Kleins vidnesbyrd om 'fred og fest' i grunden bygger på? Egne observationer - af hele demo-toget??
Her en anderledes øjenvidneberetning.
16-12-2009 06:31
Jakob
★★★★★
(9326)
.Måske takket være politiets overmagt har der endnu ikke været overvældende meget ballade og hærværk.

Derimod har demonstranterne fået en god sag, fordi enhver nok kan se, at det er under al kritik at lade folk sidde på kold asfalt i flere timer.

Denne martyrrolle håber jeg ikke senere vil drukne i demonstranters frustrationer, som går over gevind, og jeg vil gerne krydse fingre for, at vi har det samme billede, når dagen i dag er overstået.


Har I set de cykler, som politiet har konfiskeret forud for demoer i dag..?

På det plan kan vi nok alle være med og støtte sagen med et venligt smil.

Men har de en rolig chauffør, eller skal vi frygte "maskinen".Under alle omstændigheder er 60.000 eller 100.000 demonstranter, som har opført sig pænt, et meget højt tal.
.
16-12-2009 18:41
hestpåhjul
☆☆☆☆☆
(41)
Danmark er en banenrepublik med politi-stats tendenser. Den er sådanset ikke længere. Men det er da ikke noget nyt? Politiet er bare pludseligt meget synligt.
16-12-2009 19:16
Deckard
☆☆☆☆☆
(8)
Jeg syntes politiet har lavet et godt arbejde. Når det hele er ved at udvikle sig med stenkast og maskering så er det kun godt med en resolut indsats. Selvfølgelig vil der ryge nogen med der ikke skulle have været anholdt, men nu går de jo ikke rundt med T-shirts hvor der står god eller ond på så alt i alt er det meget godt at kunne gennemføre en demonstration med 99% af deltagerne. Hvis opretholdelse af ro og orden betyder at det er en politistat så er det fint med mig. Forestil dig lige en civil der får smadret hovedet af en brosten. Hvem har skylden? Det har politiet, hvis de ikke har været der talstærkt nok
16-12-2009 19:53
Kosmos
★★★★★
(5375)
Jeg syntes politiet har lavet et godt arbejde

- me2, efter fjernsynsbillederne at dømme!
16-12-2009 22:28
Morten Riber
★★★★★
(2298)
Jeg er ikke alene godt tilfreds med politiets arbejde. Jeg er også godt tilfreds med den lovgivning der gør det muligt for politiet at tilbageholde aktivister. Det giver dem muliglighed for at skære igennem, i ro og mag se deres materiale igennem og filtrerer de kriminelle fra resten som så blot kan slippes fri igen. Derved når de kriminelle ikke at få eventuelle (og de er der jo) medløbere med sig. Genialt, og til glæde for mange ikke kriminelle demonstranter, lokale borgere, materiel og funktionær i arbejde.
16-12-2009 23:14
hestpåhjul
☆☆☆☆☆
(41)
Jaja hvis march-støvlen passer, så bær i den blot med stolthed. Det er en skam at se hvad danskere er blevet til =/

Forestil dig lige en civil der får smadret hovedet af en brosten


Ja lad os forestille os det værste vi kan og så lave love baseret på vores forestillinger. Det minder mig om noget der diskuteres meget her på sitet. Der syntes lige dén metode dog ikke at tiltale folk her i nogen særlig grad. sjovt!
Redigeret d. 16-12-2009 23:20
17-12-2009 11:32
sg17a
★★☆☆☆
(378)
En analyse siger at 60 % er tilfredse med politiets arbejde!

Det jeg bekymrer mig om er retsgrundlaget. Noget som for mig er uhyrligt vigtigt. Der er metoder, hvor politiet i andres uniformer kan give problemer (http://politiken.dk/klima/Topmode_i_Kobenhavn/article861535.ece) - og aktionen hvor politiet tilbageholder folk i offentlig transport 'på baggrund af mistanke' om at man vil deltage i en voldelig demonstation er for mig et klart brud på en borgers rettigheder.

Fortæl mig - hvis du var på vej til arbejde og blev holdt tilbage - er det rimeligt.

Eller hvis du var på vej til en lovlig demo, men 'ligner en'. Undskyld mig - men det er ikke grundlag for en frihedsberøvelse.

For mig giver det ingen logik. Politiet har allerede de beføjelser som er nødvendige FØR lømmelpakken. (jf. Drs Deadline 16/12).

Politiet er hunderæde for uroligheder, og det er forståeligt. Men deres fremfærd er ikke god nok. Selv pressen har fået nogle begrænsninger de ikke er vandt til: [url]http://politiken.dk/klima/Topmode_i_Kobenhavn/article858890.ece - og det er jo både den danske presse og den udenlandske.
17-12-2009 12:15
Deckard
☆☆☆☆☆
(8)
@Hestpåhjul jeg er ikke ubetinget for den lovgivning der gør at politiet selv kan vælge hvem de vil tilbageholde, da der givetvis er rådne æbler blandt betjente der ikke kan administrere den magt. Det var ikke min mening at misbruge frase med tænk nu hvis? Det minder lidt om dem der bruger "tænk hvis det var din datter" til at forsvare dødsstraf med efterfølgende kastrering for seksuelt misbrug eller voldtægt. Jeg syntes dog at det er temmeligt alvorligt at tage let på de optøjer. Bare se hvordan Nørrebro så ud efter ungdomshus demoerne som var MEGET mindre. Som bekendt fik beboerne også nok af det.
17-12-2009 12:34
Gubisoul
★☆☆☆☆
(116)
Det er vel sådan at når man bliver bedt om at gøre noget, eller stoppe med at gøre noget, fra politiets side, så gør man sådan, uanset om man er enig eller ej.

Fredelige demonstrationer går ikke ud på at bryde politietslinjer, allerede der er man gået fra ikke voldelige til voldelig.
Der er ubetydligt kort fra at skubbe til at slå.

En demonstration skal vises i størrelse og lyd hvor meget de bekymre sig om klimaet, og er utilfredse med måden tingene bliver gjort på.

Men klima aktivisterne tænker slet ikke over hvor meget de koster samfundet, penge der kunne have været brugt til bedre klimaløsninger etc.

Der bliver brugt over 1½ milliard på det topmøde, langt størstedelen af de penge er på beskyttelse af statsledere samt at holde styr på demonstrationer.

Hvis politiet havde gået amok på demonstrationerne før med fuldt overlæg forsøgte at bryde politets linjer, så havde jeg opholdt mig på den anden side, nemlig at politiet var gået udover deres beføjelser.

Men når man som aktivisterne her, med fuldt overlæg bryder ind, og ikke overholder de i øvrigt ganske simple instrukser de får af politiet, så finder jeg det naturligt at sige, i har intet at have jeres brok i.
17-12-2009 16:44
hestpåhjul
☆☆☆☆☆
(41)
Det er et problem at anholde præventivt. Der er ingen argumenter der er gode nok til at sælge ud af de her fundamenter for et sundt demokratisk samfund. Du kan sige at fordi at der er et par hundrede lømler bliver 6 millioner mistænkeliggjorte.

Det kan ikke gradbøjes. Jeg bryder mig heller ikke meget om argumenter der følger linien ;"tag dem alle, lad Gud finde sine egne".

Det er vel sådan at når man bliver bedt om at gøre noget, eller stoppe med at gøre noget, fra politiets side, så gør man sådan, uanset om man er enig eller ej.


du har lige dræbt hele ideen om fredelig protest. fredelig protest er ikke at stå i et nøje -til formålet- afmålt område, på sikker afstand af hvor de der træffer beslutninger der sårer dig ikke kan hverken se eller høre dig.

(fredelig protest)


edit: forstå mig ret. Hvis nogle rent faktisk bliver set kaste med brosten og udøve meningløs hærværk skal de have på mulen lige med det samme! For min skyld kan vi fint give politiet 2 knipler hver til formålet.
Redigeret d. 17-12-2009 16:48
17-12-2009 18:09
Gubisoul
★☆☆☆☆
(116)
Hestpåhjul vil det sige at du havde synes det havde været helt okay, hvis alle demonstranterne fik lov til at komme ind til topmødet?

Har du overvejet hvilket kaos det ville medfører?
Altså politiet sagde her til og så må det være nok, det var altså mindre end 300 meter fra bellacenteret, synes du ikke det er tæt nok på?

Eller forventer du det er okay at hvis jeg er uenig i en lov, så må jeg gerne storme folketinget?

Hvad angår balladen på Amagerbro, så var det jo primært fordi der blev kastet med ting og lavet hærværk.
Det største problem jeg ser, er at man tager alt, men spørgsmålet er så om man kunne gøre det meget anderledes uden at resten af amagers retssikkerhed blev krænket.
Deltag aktivt i debatten Lømmelpakken taget i brug!!:

Husk mig

Lignende indhold
DebatterSvarSeneste indlæg
Sne på taget..!508-08-2010 21:01
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik