Husk mig
▼ Indhold

Pol: Nyt Miljø- og Klimaministerium... !?


Pol: Nyt Miljø- og Klimaministerium... !?22-11-2007 01:34
gorm
★☆☆☆☆
(81)
.. ..
Ministerhold ventes præsenteret fredag.

Først fredag ventes Anders Fogh Rasmussen og Bendt Bendtsen at præsentere det nye ministerhold, der skal føre regeringsgrundlaget ud i livet.

En af nyhederne bliver et nyt miljø- og klimaministerium til Connie Hedegaard (K), bekræfter flere kilder. Det skal være med til at skærpe regeringens klimaprofil op til det internationale klimatopmøde i København i 2009.. ..

http://politiken.dk/politik/article436516.ece
22-11-2007 08:41
Kosmos
★★★★★
(5366)
Tjaeh...? ølse for og ølse bag...........!

Men på den alle side: Så er alle vel dermed glade og fornøjede?
22-11-2007 15:17
Boe Carslund-Sørensen
★★★★★
(2942)
Et nyt miljø- og klimaministerium til hvad? Skulle det ikke have været et CO2-ministerium, nu da klima er blevet reduceret til kun at handle om CO2?
Miljøet har gennem de sidste 20 år lidt skade på grund af en fokusering på nedbringelse af CO2 ved hjælp af vindmøller, men vindmøller har jo en god SIGNALVÆRDI, man kan jo se dem. At vindmøller så til tider faktisk fører til øget CO2-udslip, det glemmes/forties.
Lad os da male al asfalt grøn, hvis vi tror der har en virkning på CO2-udslippet eller klimaet.
22-11-2007 20:21
solvarmen
☆☆☆☆☆
(5)
Hvis kvaliteten af debatten på disse sider skal lidt op, så vil det være en god ide hvis Boe Carlslund-Sørensen kunne uddybe sin udtalelser lidt? Det er jo ikke andet end ubegrundede postulater fra ende til anden!
22-11-2007 21:59
Kosmos
★★★★★
(5366)
Det er jo ikke andet end ubegrundede postulater fra ende til anden!

- denne debat har nu løbet i et lille års tid, og som det fremgår, er der indgivet næsten 2000 indlæg. Så hvis man har tilmeldt sig debatten for kort tid siden, vil det være en god idé at læse lidt tilbage for at se, om der skulle foreligge tidligere indlæg, der helt eller delvis besvarer ens spørgsmål - i dette tilfælde ville jeg anbefale et kig fx. her.
Redigeret d. 22-11-2007 22:01
23-11-2007 17:24
Boe Carslund-Sørensen
★★★★★
(2942)
Solvarmen skrev:
Hvis kvaliteten af debatten på disse sider skal lidt op, så vil det være en god ide hvis Boe Carlslund-Sørensen kunne uddybe sin udtalelser lidt? Det er jo ikke andet end ubegrundede postulater fra ende til anden!


Nu fik vi jo ikke et miljø- og klimaministerium, men et klima- og energiministerium. Hermed er det politiske lighedstegn mellem klima og CO2 blevet yderligere fremhævet.


Måske så miljøet vil få en chance overfor udbygningen med vindmøller, man kunne jo starte med at overholde cirkulæret for VVM-redegørelser. Det er ikke nok at påvise, at der kun er begrænset indvirkning på naturen i første led, det skal også påvises at indvirkningerne ikke spredes til andet og tredje led, med andre ord skal en VVM-redegørelse følge "fødekæden" både op og ned.

Angående CO2-reduktion vil jeg uddybe "påstanden" med følgende, når vindmølle-el lagres i vand bag en dæmning, som pt. sker i Norge, er bytteforholdet af CO2-udslip således: Vind-el, ca. 34g pr. kWh, vand-el ca. 7g pr. kWh - om vind-el bruges til at pumpe vand retur bag dæmningen eller vandkraften indstilles medfører samme resultat, CO2-udslippet stiger. Kun hvor vind-el reelt fortrænger el produceret via fossile brændsler sker en reduktion af CO2-udslippet.
Deltag aktivt i debatten Pol: Nyt Miljø- og Klimaministerium... !?:

Husk mig

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik