Husk mig
▼ Indhold

Klimakonsortiet

Klimakonsortiet er et partnerskab mellem staten og en række af erhvervslivets organisationer. Formålet med det offentligt-private partnerskab er at skabe opmærksomhed omkring de danske virksomheders og vidensinstitutioners klimavenlige teknologier og produkter frem mod klimakonferencen i København i november/december 2009. Formålet er på sigt at øge den danske afsætning på energi- og klimaområdet på det globale marked.

Klimakonsortiets medlemmer er Fonden til Markedsføring af Danmark, Dansk Industri, Dansk Byggeri, Dansk Energi, Landbrugsraadet og Vindmølleindustrien.

Partnerskabet blev dannet den 7. februar 2008 og har en begrænset levetid indtil 31. maj 2010. Formand for bestyrelsen er Torkil Bentzen. Direktør for Klimakonsortiet er Finn Mortensen.

Klimakonsortiet har indgået et strategisk partnerskab med Copenhagen Climate Council, for at skabe et bredere grundlag for, at en ny klimaaftale bliver forhandlet på plads ved klimakonferencen i 2009.

Eksterne links/kilder:
COP15.dk: Klimakonsortiet

Kilde: Berlingske Research. Udarbejdet år 2009, hvorfor oplysninger kan være forældede, og evt. rettelser kan mangle. Få aktuel viden om klima på Berlingske Viden.


 0 kommentar(er) · 3970 fremvisninger

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer til denne artikel.

Deltag aktivt i debatten om artiklen Klimakonsortiet:

Husk mig

Lignende indhold
NyhederDato
Første sponsorer til klimakonsortiet18-09-2008 19:38
▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik