Husk mig
▼ Indhold

Link til Klimadebat.dk

Som led i forsøget på at udbrede kendskabet til Klimadebat.dk og få folk til at deltage i debatten, ønsker vi, at så mange som muligt linker til os fra sider og blogs på nettet.

En god måde at linke til Klimadebat.dk på, hvor du også selv får tilført indhold til din side, er at benytte vores RSS-feeds. Du kan læse mere om RSS nederst på siden.

Du kan også indsætte et almindeligt link ved at kopiere en af følgende HTML-koder ind på din side:

Kode:Resultat:


Klimadebat.dk


Klimadebat.dk - Dansk forum om klima og energi


Klimadebat.dk
Klimadebat.dk
Klimadebat.dk


På denne plads har vi tidligere haft en boks med henvisninger tilbage til sider, der linker til os. Vi har fra juli 2012 valgt at fjerne denne funktion. I stedet har vi forsøgt at flytte relevante sider til linksamlingen.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at det er en fejl, at din side er blevet fjernet under oprydningen.
Klimadebat.dk's RSS-feeds

Med RSS (Really Simple Syndication) kan nyheder fra et website kanaliseres og dermed læses andre steder fra. Det såkaldte RSS-feed kan åbnes med en RSS-læser (der findes en række gratis programmer til download rundt omkring), eller det kan tilføjes som dynamisk indhold på andre hjemmesider og sociale netværk. Du har således mulighed for at holde dig opdateret med, hvad der sker på Klimadebat.dk, uden at åbne siden først.

På Klimadebat.dk har vi oprettet et feed for klimanyheder (herunder kronikker og klummer) og et for debatemner og indlæg. Alle indeholder de seneste 10 poster.
Adresserne er følgende:
Seneste nyheder: https://www.klimadebat.dk/feeds/news.php.
Seneste debatemner: https://www.klimadebat.dk/feeds/emner.php.
Seneste debatindlæg: https://www.klimadebat.dk/feeds/indlaeg.php.

Der er også oprettet feeds for de enkelte klummeskribenter, som kan findes på deres respektive sider.

Er du hjemmesideejer, er det en oplagt mulighed for at skabe dynamisk indhold på din side - især hvis dit publikum interesserer sig for klima eller beslægtede emner. Dynamisk indhold er med til at få dine besøgende til at vende tilbage.
Alt afhængigt af, hvilket system du kører din hjemmeside på, kan du i løbet af få minutter sætte det op til at køre automatisk. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har tekniske problemer med implementeringen.
Vi sætter også gerne alternative feeds op, hvis det har interesse. Det kunne f.eks. være et feed fra et begrænset udvalg af debatkategorier. Fortæl os, hvad du kunne tænke dig, og vi vil sætte det op hurtigst muligt.

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik