Husk mig
▼ Indhold

Nyheder, kronikker og klummer

Palle R. Jensen: RUF - en nødvendig men vanskelig revolution
Manden bag det såkaldte RUF-transportsystem forklarer i denne måned om udfordringerne med at få politikernes opbakning til ambitiøse projekter, der ville kunne revolutionere transportsektoren og hjælpe med at løse klimaudfordringen. Palle R. Jensen er civilingeniør og professionel opfinder gennem flere årtier. Han har arbejdet på dual mode-systemet RUF siden 1988.
1. august 2013, 18:41 · 1 kommentar(er) · 6084 fremvisninger ·
Julie Søgaard: Hvor blev klimajournalistikken af?
Hvordan kan det være, at klimadebatten i dag er så godt som forsvundet fra de store mediers dagsorden? Journalist og kommunikationsleder Julie Søgaard har arbejdet intensivt med formidling af klima- og energispørgsmål siden 2010, bl.a. som radiovært på P1-programmet Klima og Miljø. I dag arbejder hun som innovations- og kommunikationsleder i BioRefining Alliance. Læs i klummen, hvad hun mener om den forsvundne klimajournalistik.
1. juni 2013, 10:14
7 kommentar(er) · 7199 fremvisninger ·
Thomas Becker: Vindenergien skal blæse gang i Europas økonomi
Thomas Becker var Danmarks chefklimaforhandler i tiden op til COP15. Siden har han stået i spidsen for Genan, verdens største virksomhed for genanvendelse af brugte bildæk. Og for en måned siden tiltrådte han som ny administrerende direktør i den europæiske vindkraftorganisation EWEA. I klummen forklarer han, hvordan vindindustrien kan puste nyt liv i Europas skrantende økonomi.
2. maj 2013, 18:42
4 kommentar(er) · 7913 fremvisninger ·
John Holten-Andersen: Hvordan gør vi op med klimakynismen?
Ingeniør og lektor ved Aalborg Universitet John Holten-Andersen stiller i denne måned et grundlæggende spørgsmål og giver et svar, der rører ved noget endnu mere fundamentalt - selve vores syn på naturen. John Holten-Andersen forsker til daglig i teknisk miljøledelse og bæredygtig omstilling og har gennem mange år været aktiv i den danske miljøbevægelse, senest som en af de drivende kræfter i NOAH Modvækst.
3. april 2013, 18:37
5 kommentar(er) · 7218 fremvisninger ·
Vincentz: Forårsklima i Tyrkiet
Rasmus Vincentz har været i Istanbul, Tyrkiet. Her har han mødtes med lokale ildsjæle, der arbejder med forberedelsen af den store klimakonference Global Power Shift, der skal løbe af stablen til sommer.
19. marts 2013, 18:49
3 kommentar(er) · 5342 fremvisninger ·
Jeppe Læssøe: Klimaforandringer og uddannelse
Jeppe Læssøe forsker i miljøpædagogik og har gennem mange år beskæftiget sig med uddannelse i klima og bæredygtig udvikling. I klummen giver han en status på implementeringen af klimauddannelse i undervisningssystemerne - både internationalt og herhjemme.
3. marts 2013, 20:38
1 kommentar(er) · 5825 fremvisninger ·
Mattias Söderberg: Fyr op under klimakampen
Klimarådgiver i Folkekirkens Nødhjælp Mattias Söderberg skriver om COP18 og kigger fremad mod klimaforhandlingerne i 2013. Mattias Söderberg har deltaget i internationale klimatopmøder siden 2007 og har bl.a. et indgående kendskab til forholdene mellem i- og ulande.
1. februar 2013, 18:18
3 kommentar(er) · 6312 fremvisninger ·
Side 7 af 188 << < 5 6 7 8 9 > >>

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik