Husk mig
▼ Indhold

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
På Klimadebat.dk tager vi behandling af personoplysninger alvorligt.
Når du besøger websitet, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet, til at gøre aktiv deltagelse i forummet mulig, og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade at oprette en bruger på Klimadebat.dk - altså ikke deltage aktivt i forummet.
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Klimadebat.dk anvender "cookies". En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på den besøgendes computer, mobil, tablet eller tilsvarende, så den kan genkendes ved tilbagevendende besøg. Dermed er det muligt at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Loginsystemet på Klimadebat.dk kræver af tekniske årsager aktivering af cookies i browseren. Du kan godt besøge Klimadebat.dk som gæst med cookies deaktiveret - så længe du ikke behøver logge ind.

Klimadebat.dk indeholder følgende cookies fra tredjeparter:
Google Analytics: Formålet er at registrere besøgsstatistik og spore, hvilke sider der bliver åbnet mest.
Facebook, Twitter og Google Plus: Formålet er, at brugerne let kan dele relevant indhold på disse sociale medier.
Google Adsense: Formålet er at vise annoncer fra Googles netværk, og for at undgå at den samme besøgende bliver præsenteret for de samme annoncer på alle sider.

Det er vores vurdering, at disse tredjepartscookies udelukkende bidrager til en forbedret brugeroplevelse på Klimadebat.dk. Hvis du ikke bryder dig om dette, er du nødt til enten at deaktivere cookies i din browser eller helt lade være med at besøge Klimadebat.dk.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Klimadebat.dk lever op til EU's persondataforordning (GDPR), der har til formål at beskytte dine personoplysninger.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Klimadebat.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du registrerer dig som bruger, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i afstemninger eller ved øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden din e-mail-adresse, selvvalgt brugernavn, kodeord og øvrige frivilligt udfyldte profilfelter (se nedenfor for "Specifikt for besøgende, der har oprettet brugerprofil").

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, lave besøgsstatistik og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og notifikationer om nye beskeder. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger såsom e-mail-adresse vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: klimadebat@klimadebat.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Specifikt for besøgende, der har oprettet brugerprofil
I forbindelse med aktiv brug af forummet er der en række oplysninger, der lagres:

E-mail-adresse: E-mail-adressen bruges for at kunne genskabe adgang til din konto, hvis du mister dit kodeord, og for at vi kan sende nyhedsbrev samt notifikationer om nye indlæg og private beskeder, såfremt du ønsker det. E-mail-adressen er ikke offentlig for andre besøgende, med mindre det aktivt er valgt.

Brugernavn: Brugernavnet bruges for at kunne logge ind, og for at du kan skjule e-mail-adressen for de andre brugere og i stedet nøjes med at vise et selvvalgt brugernavn. Brugernavnet er offentligt, men du er frit stillet til at vælge et brugernavn, der ikke indeholder personfølsomme oplysninger (f.eks. ikke er identisk med dit navn).

Kodeord: Kodeordet bruges for at logge ind. Det valgte kodeord lagres i krypteret form, så det ikke kan tilgås af Klimadebat.dk's medarbejdere eller tredjepart.

IP-adresse: Sammen med brugeren gemmes dennes IP-adresse. Når der skrives indlæg i forummet, lagres IP-adressen ligeledes sammen med indlægget. Denne oplysning lagres for at imødegå misbrug af forummet, f.eks. for at forhindre, at en udelukket bruger bliver ved med at oprette en ny profil. I tilfælde af lovovertrædelse i indlæg, f.eks. hvis der opfordres til vold, kan IP-adressen efter krav fra myndighedernes side udleveres til disse.

Øvrige profiloplysninger: Det er frivilligt, om du udfylder disse oplysninger, og de er et tilbud til brugerne for at fortælle mere om sig selv. Da nogle af felterne kan indeholde personoplysninger (f.eks. fødselsdato og bopæl), lagres de selvfølgelig forsvarligt og med dette for øje.

Ovenstående data om brugerprofiler lagres hos et eksternt webhotel, der overholder GDPR-regulativet til fulde. Disse data ligger i en beskyttet database, med undtagelse af det frivilligt valgte profilbillede, der lagres som en fil på webhotellets server.

Når du besøger Klimadebat.dk, accepterer du ovenstående persondata- og cookiepolitik.

Udgiver
Klimadebat.dk ejes og publiceres af:
Jeppe Branner
Njalsgade 4, 5. th.
2300 København S
Telefon: 22 26 59 93
E-mail: jb@klimadebat.dk
▲ Til toppen
Afstemning
Hvilken af verdens førende økonomier er længst fremme i omstillingen til vedvarende energi?

USA

EU

Kina

Japan

Indien

Brasilien

Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2017 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik