Husk mig
▼ Indhold

Erhvervsklimapanelet

Erhvervsklimapanelet er nedsat af regeringen med det formål at, med udgangspunkt i analyser, rådgive regeringen om emner med relation til den kommende klimakonference. Den blev nedsat, som følge af et stigende ønske fra erhvervslivet om at få inddraget sine synspunkter og varetaget sine interesser op til klimamødet i 2009.

Rådgivningsområderne er: Erhvervsaktiviteter i forbindelse med klimakonferencen, udnyttelse af vækstmuligheder på klimaområdet, erhvervslivets konkurrenceevne i forhold til en ny klimaaftale og til sidst erhvervslivets og vidensinstitutternes ansvar i forhold til at håndtere klimaudfordringerne.

Økonomi- og erhvervsministeren er formand for panelet, mens miljøministeren, udenrigsministeren, videnskabsministeren og transport- og energiministeren alle er medlemmer af panelet. I panelet deltager ligeledes repræsentanter fra 12 organisationer, 5 repræsentanter fra uddannelses- og forskningsverdenen samt 17 personer, som udpeges på baggrund af deres personlige og professionelle egenskaber.

Det første møde i erhvervspanelet fandt sted den 5. oktober 2007 og der vil herefter blive afholdt fire møder i 2008.

Eksterne links/kilder:
COP15.dk: Erhvervsklimapanelets medlemmer

Kilde: Berlingske Research. Udarbejdet år 2009, hvorfor oplysninger kan være forældede, og evt. rettelser kan mangle. Få aktuel viden om klima på Berlingske Viden.


 0 kommentar(er) · 3117 fremvisninger

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer til denne artikel.

Deltag aktivt i debatten om artiklen Erhvervsklimapanelet:

Husk mig

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik