Husk mig
▼ Indhold

Kovending der vil noget!


Kovending der vil noget!20-04-2013 18:54
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
Gjerskov: Randzonerne er i spilFra http://www.baeredygtigtlandbrug.dk/nyheder/2013/04/gjerskov-randzonerne-er-i-spil.aspx

Altså endnu en af regerings mærkesager falder nu, nemlig de 10 m randzoner.

Citat. Svar af Mette Gjerskov: "Randzonerne er i spil. De er også nævnt i rapport. Det handler om, at få en så målrettet en miljøregulering som overhovedet muligt, og randzonerne hører med. Der kan være steder, hvor det er smartere at gøre andre ting," svarede ministeren og fortsatte:
Redigeret d. 20-04-2013 19:13
20-04-2013 19:15
John Niclasen
★★★★★
(6512)
For det andet skal kvælstofreguleringen være mere målrettet, og der skal udformes et danmarkskort over, hvor der er robust og sårbar jord.

Er det ikke over 20 år siden, der blev lavet lovgivning på området med kvælstof i landbruget? (Historien med de døde hummere i en spand osv.) Vil det sige, at man har lavet lovgivning på området i alle disse år uden at vide, hvad man lovgav om, fordi man ikke havde kort og overblik?

For det tredje skal de strategiske mål for, hvordan natur og skov skal udvikles. Her skal der produceres et grønt danmarkskort, som skal vise, hvor der er natur i Danmark og give et overblik. Ministeren kaldte det et 'naturnetværk'.

Ved man ikke, hvor der er natur i Danmark? Dette må der da være nogle, der har helt styr på og har haft det i mange mange år!? Er Ida og co. igang med at danne deres egen version af virkeligheden?

... før vi kan lave den målrettede regulering, er vi nødt til at have nogle af de kortlægninger, som miljøministeren taler om, så det kan jo tage år.

hm

Man skal nok ikke forestille sig, at alle de her virkemidler de bare ligger klar i morgen, for det gør de ikke. Der er en stor opgave med at få udviklet dem og få gjort dem klar til at tage i brug. Fødevareministen og jeg signalerer med det vi gør her, at vi er klar til at gøre det på en ny måde ...

"stor opgave", dvs. mere bureaukrati?
20-04-2013 19:27
delphiProfilbillede★★★★★
(7581)
Og de virkelige problemer se http://ing.dk/artikel/500-gamle-lossepladser-laekker-gift-til-aer-og-vandlob-129908
Deltag aktivt i debatten Kovending der vil noget!:

Husk mig

▲ Til toppen
Afstemning
Hvordan vil Coronakrisen påvirke klimadebatten?

Mindre opmærksomhed om klima

Ingen større påvirkning

Øget opmærksomhed om klima

Andet/Ved ikke


Tak for støtten til driften af Klimadebat.dk.
Copyright © 2007-2020 Klimadebat.dk | Kontakt | Privatlivspolitik